hirdetés

Kiss Tibi visszavágott a Quimby díját leszóló dunaújvárosi polgármesternek

'A honoráriumot nem tudjuk visszaküldeni, mert azt otthagytuk a városnak.'
Címkép: Pozsonyi Roland - szmo.hu
2017. december 11.

hirdetés

Cserna Gábor, Dunaújváros fideszes polgármestere még november közepén beszélt arról, hogy a Quimby szerinte méltatlanná vált a Dunaújvárosért Díjra.

"Nyilván nem fogok példákat mondani, de gondolok a Quimby együttesre, satöbbi, satöbbi, akik már nem igazán feltétlenül méltók erre a címre"

- jegyezte meg a polgármester az ATV által ma bemutatott felvételen. Cserna maga tüntette ki a Quimbyt 2012-ben, és a DK helyi képviselője szerint valószínűleg a varangykirályos vers miatt eshettek ki a kegyeiből.

A teljes felvétel:

Kiss Tibor rövid közleményben reagált, és leírta, hogy sajnálattal hallották a polgármester úr sajtóban megjelent gondolatait a Quimby zenekarról, melyet egy dunaújvárosi közgyűlésen tett, miszerint a zenekar ma már nem méltó arra a Dunaújvárosért Díjra, amit 2012-ben kapott a szülővárosától, és szíve szerint visszavenné azt, de ugye ilyet nem illik.

hirdetés

"Bár értetlenül állunk a probléma előtt, ha komolyan úgy gondolja, visszaadjuk Önnek. Emlékeztetném, hogy az elismeréssel együtt járó 200 ezer forintos honoráriumot nem tudjuk visszaküldeni, mert azt otthagytuk a városnak, hogy abból inkább egy fiatal tehetséges helyi zenekart támogasson. Boldog karácsonyt, Polgármester Úr!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk