hirdetés

KÉK HÍREK

Kirepült az autóból a fiatal pár, miután karamboloztak egy kamionnal Vértesboglárnál

A férfi és a nő azonnal meghaltak, a velük utazó 21 éves barátjuk túlélte a durva balesetet, de életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 08.

hirdetés

Egy fiatal pár annak a halálos autóbaletnek az áldozata, amely hétfő reggel történt Csákvár és Vértesboglár között - számolt be róla az RTL Híradó.

A 35 éves nő és a 38 éves férfi horgászatból tartottak hazafelé egy barátjukkal, amikor a kocsijukkal nekiütköztek egy kőszállító kamionnak. Az RTL Híradó úgy tudja, az ütközés olyan erejű volt, hogy a pár kirepült az autóból. Mindketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy azonnal meghaltak, esélyük sem volt a túlélésre.

Egyikük volt a sofőr, a másik mögötte ült hátul, az anyósülésen pedig a 21 éves barátjuk, aki beszorult az autó roncsába, a katasztrófavédők feszítővágóval szabadították ki. Bár túlélte a karambolt, de életveszélyesen megsérült, a mentők sokáig küzdöttek, hogy stabilizálni tudják az állapotát.

Végül mentőhelikopterrel vitték kórházba. Rajta kívül még egy sérültet mentőautóval szállítottak kórházba. Az RTL Híradó információi szerint a teherautó sofőrjét már kiengedték a kórházból.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset és ki hibázott, a rendőrség szakértő segítségével vizsgálja ezt.

hirdetés

Az RTL Híradó riportja:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk