hirdetés

KÉK HÍREK

Kinevették és hagyták meghalni a fuldokló idős beteget, csak ezt felvette egy rejtett kamera is

A felvétel pedig most került nyilvánosságra, mert az otthon, ahol az ápolók dolgoztak, három éven át rejtegette.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. november 19.

hirdetés

Felkavaró felvételeket hoztak nyilvánosságra egy Georgia-i idősotthonból, ahol egy II. Világháborús veterán haldoklásával mit sem törődtek az ápolók.

A felvételen az látható, ahogyan a fuldokló öregember hiába kiált segítségért, a nővérhívót is megnyomja, de a segítség indokolatlanul sokára érkezik.

A nővérek ezután sem tesznek rá oxigénmaszkot, sőt azzal hessegetik el a dolgot, hogy a férfi csak szorong. Végül felkerül a maszk, ami azonban nem működik, a haldokló pedig eszméletét veszti, és ezen nevetnek az ápolók.

Most, hogy órára és percre pontosan tudni lehet azt is, mikor állt be a halál, az is kiderült, hogy az ápolók csak egy óra múlva hívtak mentőket.

Az idősotthon egészen most szeptemberig igyekezett elrejteni a minderről titokban készült videófelvételt, az ápolók is azt állították, hogy a 89 éves férfi rendes ellátást kapott. De a felvételt meglátva ezt nem hangoztatták tovább.

hirdetés

A rejtett kamerát egyébként még az elhunyt fia helyezte el a szobában, pontosan azért, mert gyanakodott, hogy apját nem megfelelően ápolják.

Nem tudni, hogy a felvétel miért pont most került nyilvánosságra: a veterán férfi családja is három éven át úgy tudta, hogy James Dempsey békésen, álmában hunyt el.

Egyelőre arról sincs információ, hogy milyen döntés születik az ápolónő és a nővérek sorsáról.

A felvételt és Wanda Nuckles ápolónő kihallgatását, aki állítása szerint nem emlékszik a nevetés okára, itt nézheted meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk