hirdetés

KÉK HÍREK

Kiderült, mi okozta a Cranberries énekesnőjének halálát

A rendőrség kizárta az öngyilkosságot és a gyilkosságot is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 06.

hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, január közepén váratlanul meghalt Dolores O'Riordan, a nálunk is ismert és népszerű The Cranberries énekesnője.

A 46 éves ír énekesnő éppen Londonban volt, ahol stúdiófelvételek zajlottak; halálával kapcsolatban januárban csak azt mondta a rendőrség, hogy kizárták az idegenkezűséget és az öngyilkosságot is.

Mint arról a BBC beszámolt, részegen belecsúszott a fürdőkádba, és megfulladt; a most lezárult halottkémi vizsgálat megállapításai szerint halálát "alkoholos befolyásoltság miatt bekövetkezett fulladás" okozta.

Dolores O'Riordan utoljára január 4-én posztolt képet Twitteren.

Még 2003-ban azt nyilatkozta Dolores O'Riordan, hogy gyermekkorában a családja egyik barátja szexuálisan zaklatta. Az énekesnő csak néhány évvel ezelőtt, egy botránya miatt beszélt először a nyilvánosság előtt a bipoláris depresszióval való küzdelméről. Egy interjúban az alábbiakat mondta:

„Voltak idők, amikor nagyon gyötrődtem – mondta egy interjúban. – Apám és anyósom halála kimondottan megviselt. Visszanézve úgy érzem, a depresszió, akármi is az oka, az egyik legrosszabb dolog, amin az ember keresztülmehet. De nagyon sok öröm is volt az életemben, különösen a gyermekeim által. Vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Hiszen erről szól az élet, nem?"

A TMZ az énekesnő halála után közzétett egy hangfelvételt, amely az utolsó szavait rögzítette.

Producerének, Dan Waite-nek éjjel 1 óra 12 perckor küldött üzenetet, amelyben lelkesen meséli, hogy mennyire tetszik neki a Bad Wolves nevű amerikai metálzenekar Zombie-feldolgozása. Dolores ugyanis azért utazott Londonba, hogy segítse a bandát a Cranberries legsikeresebb dalának újraértelmezésében.

A hangján hallható, hogy mennyire várta a közös munkát, a stúdióba viszont már nem jutott el. Az még mindig rejtély, hogy mi történt a telefonhívás után, mert reggel már holtan találták.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk