hirdetés

KÉK HÍREK

Kiderült, hogyan bukta el a milliókat és a kávézót a győri lottónyertes

Az egykori lottónyertes kávézóját a NAV munkatársai lepték el.
Blikk - szmo.hu
2017. március 27.

hirdetés

Pár napja mi is megírtuk: Andraschek Lászlóné Anikónak (57) élete álma dőlt romba, miután a vendéglátóhelyiség több berendezését is lefoglalták a cég több mint egymillió forintos adótartozása miatt.

Andraschekék, akik korábban hajléktalansorban tengődtek, 2013-ban 636 millió forintot nyertek a Skandináv lottón."

A kávézó veszteséges volt, havi szinten 600 ezer forint mínuszt termelt. Egyre csak öltem bele a pénzt. A dolgozóimat kifizettem, de a havi 350 ezer forintos járulékot már nem tudtam. A megtakarított pénzünket elcsalták tőlünk, így az adósság egyre csak halmozódott. A NAV 1 millió 50 ezer forint értékben foglalta le a fagyipultot, a csokiszökőkutat és a tévét. Úgy döntöttem, bezárok.

– mesélte Anikó a Blikknek.

Az asszony a kávézóval együtt szintén veszteséges büféjében is lehúzza a rolót március 31-én. Azt mondta, hogy szenvedélyből nyitotta a kávézót. Segíteni akart, fiatal tehetségek képeit kiállítani. De ezek után nem fog erőlködni ráadásul a történtek óta felerősödtek a pánikrohamai is.

hirdetés

Bár eddigi próbálkozásai dugába dőltek,

hamarosan mégis új vállalkozást indít: bioszoláriu­mokat nyit.

"El kell adnunk az öt kiadott ingatlanunk egyikét. A lakáskiadásokból egymillió forint körül mozog a havi bevételünk. Ebből fedezzük a mindenkori kiadásokat, az autók üzemanyagát, a sofőrt és a közterheket - tette hozzá.

Andraschekék a kudarcot egy olaszországi nyaraláson pihenik ki.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk