hirdetés

KÉK HÍREK

Kiderült, hogy Gundel Takács Gábor miért mondott fel a köztévénél

Bizonyos döntésekhez többé már nem adhatta a nevét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 18.

hirdetés

Ahogy mi is megírtuk február elején, Gundel Takács Gábor elhagyja az MTVA-t. A műsorvezető az elmúlt tíz évben a köztévében dolgozott, és úgy volt vele, hogy onnan fog nyugdíjba menni, de aztán valami történt.

"
Bár a felmondásom egy hosszabb folyamat eredménye, a döntést elég gyorsan hoztam meg, mert úgy alakultak a dolgok, hogy ezt kikényszerítették. Tehát nem készültem rá előre, nem rágódtam rajta hetekig, és a feleségemen kívül nem vontam bele senkit sem

– mondta az Origónak adott interjújában Gundel, aki azt is részletezte, hogy miért döntött a felmondás mellett.

Elmondása szerint az utóbbi időben szakmai kérdésekben, illetve az MTVA által ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban használt kommunikációs megoldásokban akadtak olyan döntések, amelyekkel már nem tudott egyetérteni. Folyamatosan az vetődött fel benne, hogy a nevét, arcát, a hitelességét, amiben 33 évnyi munkája van, adhatja-e ezekhez a döntésekhez.

Eljött az a pillanat, amikor egyértelművé vált, hogy tovább nem.

hirdetés

A Maradj Talpon! körüli botrányok is a továbblépést erősítették benne. Szerinte úgy születtek meg bizonyos döntések, hogy őt nem kérdeztek meg, csak a sajtóból értesült ezekről.

"
Aki ezeket a döntéseket meghozza, nem ismert a nézők, az újságolvasók előtt. Ők csak azt mondják, hogy a Gundel műsorában megint áll a bál. Egy szórakoztató műsorban áll a bál? De tovább kell mennem. Az elmúlt két évben több olyan döntés is született az MTVA-ban, amit szakmaiatlannak tartottam.

Forrás: 24.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk