hirdetés

KÉK HÍREK

Két és féléves kisfiú lőtte le anyját az autóban

A 26 éves többgyermekes anyukán már nem tudtak segíteni. Az eset Wisconsinban történt.

Link másolása

hirdetés

Mintha egy borzalmas, happy end nélküli filmbe illő történet lenne, ami a 26 éves Patrice Price-szal és családjával történt. Kedden ugyanis a saját, két és fél éves kisfia lőtte hátba és ölte meg, míg édesanyjával és két kisgyerekével autózott.

A tragikus baleset Milwaukeeban, Wisconsinban történt. Patrice-ék öten indultak útnak a nő barátjának kocsijával (a sajátját éppen pár nappal előtte lopták el), aki biztonsági őrként dolgozik. Így került a pisztoly is a képbe, ugyanis a férfi 40 kaliberes szolgálati fegyverét a sofőrülés alatt tartotta - mint mindig, ezúttal is ott volt. Persze nem szem előtt, de a táska, amiben volt, egy fékezésnél előrecsúszott, és mivel vélhetően eleve nem zárták le rendesen, a pisztoly kicsúszott belőle.

A bizarr véletlenek akkor érték el csúcspontjukat, amikor a lőfegyver éppen a kisfiú elé pottyant. Aki egyébként, bár gyerekülésben ült, nem volt bekötve. Ami a következő pár percben lezajlott, rosszabb egy horrortörténetnél: a kisfiú előrehajolt, felvette a pisztolyt és a másodpercek törtésze alatt egyszerűen hátba lőtte a vezetőülésben ülő édesanyját.

fegyver

hirdetés

Patrice utolsó szavaival teljesen lesokkolódott anyjához szólt: "anya, ne hagyj meghalni". Sajnos a 26 éves, kétgyermekes anyuka életét nem sikerült megmenteni. Apja teljesen összetört az események után; azt mondta, lánya jelentett neki mindent a világon, elvesztésével megszakadt a szíve. Patrice-nak volt még egy egyéves kislánya is, aki szintén az autóban ült.

A napokban Floridában történt még egy hasonló eset: egy négyéves kisfiú lőtte meg egy 45 kaliberes pisztollyal az anyját, szintén hátulról. A golyó átszakította az ülést, a fegyvertartás mellett elkötelezett nő súlyosan megsebesült.

Via france24.com

Ti mit gondoltok a tragikus eseményről?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
A hóesést akarták megnézni, legalább 21-en meghaltak Pakisztánban
Több mint százezer autóval indultak útnak, ebből ezernél is több akadt el az utakon.

Link másolása

hirdetés

Turisták özönlötték el a Pakisztán északi részén található Muree városát, ugyanis a térségben szokatlanul sok hó esett. A BBC információi szerint több mint százezer autóval érkeztek a nézelődők, ám péntekről szombatra virradóan sokan az utakon ragadtak a havazás miatt – írta meg a 24.hu.

A rendőrség információi szerint a több mint ezer autóban legalább 21-en meghaltak.

Közülük legkevesebb hatan halálra fagytak, a többi esetben egyelőre nem ismerik a halál okát. Sejthető azonban, hogy néhányan megfulladtak az autóikban, mivel a kihűlés ellen járatták a motorokat. Az alábbi Twitter-videó bemutatja, hogy milyen kétségbeejtő a helyzet a helyszínen:

hirdetés

Az ország belügyminisztere elmondta, hogy az elmúlt 15-20 évben nem volt ennyi turista a környéken, ebből adódik a krízis. Murree környékét katasztrófa sújtotta övezetté nyilvánították és jelenleg a gáz- és vízszolgáltatás is akadozik.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Meghalt egy kerékpáros, aki tévedésből hajthatott fel az M43-as autópályára
A férfin nem volt fényvisszaverő mellény, ki szeretett volna húzódni a leállósávba, ekkor érte a baleset.

Link másolása

hirdetés

Halálra gázoltak egy, a belső sávban bicikliző középkorú férfit az M43-as autópályán. A baleset péntek délután történt Algyő közelében. A biciklis a sztráda előtti körforgalomnál mehetett fel az autópályára, tévedésből.

Úgy tudni, megpróbált kihajtani a leállósávra, amikor elsodorta egy furgon, majd egy kocsi is elütötte.

A férfin nem volt fényvisszaverő mellény, a sérüléseibe a helyszínen belehalt.

A Tények teljes riportja az esetről


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Életfogytiglant kaptak az ártatlan georgiai fekete férfit lelövő gyilkosok
Ketten közülük életük végéig börtönben maradnak, a megbánás legkisebb jelét sem mutatták. Az ítéletet mindhárman megfellebbezik.

Link másolása

hirdetés

Gregory McMichael (66), Travis McMichael (35) és William Bryan ügye két évvel ezelőtt kezdődött. A három elkövető az autójával üldözőbe vett egy fekete férfit, Ahmed Arberyt, aki a környékükön kocogott. Az indokuk az volt, hogy Arbery hasonlított egy betörőre – ezért megtámadták, dulakodni kezdtek vele, Travis pedig egy sörétes puskával megölte.

A három vádlott bűnösségéről már novemberben döntött az esküdtszék.

Az apja-fia páros és az akciót levideózó szomszédjuk arról próbálta meggyőzni az esküdteket, hogy önvédelemből cselekedtek, ezt azonban nem hitték el nekik – írja a 444.hu. Az ügyben döntő bíró a két fővádlottat – a két McMichaelt – kőszívűnek nevezte, és mivel a megbánás legkisebb jelét sem mutatták, életfogytiglani börtönre ítélte őket. Bryan szintén életfogytiglanit kapott, de 30 év múlva feltételesen szabadulhat. Az ítélet ellen mindhárman fellebbeztek.

Arbery gyilkosai hamarosan egy külön perben újra bíróság elé állnak gyűlöletbűncselekmény gyanúja miatt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Egy zárt rendőrségi területre jutott be valaki illegálisan a Budai Vár közelében, a TEK is kivonult
A helyszínen késő este több rendőri szerv is intézkedett.

Link másolása

hirdetés

Illegálisan hatolt be valaki egy zárt rendőrségi területre a Budai Vár közelében szombaton késő este - írta éjjel az MTI. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyelete annyit közölt, hogy "több rendőri szerv (KR, BRFK, TEK) részvételével intézkedés van folyamatban egy zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás miatt".

A Telex arról számolt be, hogy több olvasójuk is jelezte, szombat este 10 óra körül sok rendőrségi járművet láttak.

Egyikük elmondta, hogy többek között

a TEK páncélozott járművét, körülbelül 20 kisbuszt is látott, melyek a Vár felé mentek.

Egy másik olvasó pedig sok egyenruhást is látott, akik egy "gyártelephez hasonlító területre nyomultak be".

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: