hirdetés

KÉK HÍREK

Késsel a fejében mászkált egy férfi New Yorkban, miután megmentett egy nőt a támadóitól

A 36 éves férfit kórházba szállították, nincs életveszélyben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 24.

hirdetés

Több videó is készült arról a New York-i utcai rablótámadásról, melynek végén egy férfi a fejéből kiálló késsel sétált az utcán. A Daily Mail úgy tudja, hogy a döbbenetes jelenet egy helyi idő szerint kedd délben történt utcai rablótámadás végeredménye volt, amikor öt rabló (nagy férfi és egy nő) egy 34 éves nő pénztárcáját akarta elrabolni, de a 36 éves férfi a nő védelmére kelt.

Az első videón az látszik, ahogy a rablók és a férfi verekedésbe keverednek. A felvételen látszik, ahogy egy idő után a bűnözők menekülőre fogják, és mindannyian éppen a videót készítő férfi irányába futnak. Ezután pár másodperccel felkászálódik a földről az erősen vérző férfi, akit a jelentések szerint a testén is szúrás ért.

Már ezen a távolabbi videón is jól látszik, ahogy az utcán sétálóktól próbál segítséget kérni, miközben kiáll a fejéből egy jókora konyhakés, és a szintén megszúrt karját szorítja.

Pillanatok múlva a segítségére siető emberek közül az egyik elszorítja egy ruhadarabbal a férfi karján keletkezett sebet.

hirdetés

Lapozz a másik videóért:
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk