/kekhirek/keson-vette-eszre-a-fenysoromponal-varakozo-autost-a-sofor-nekitolta-az-erkezo-vonatnak-hatvannal/
hirdetés

KÉK HÍREK

Későn vette észre a fénysorompónál várakozó autóst a sofőr, nekitolta az érkező vonatnak Hatvannál

Szerencsére senki sem sérült meg a balesetben, de az érintett útszakaszt és a vasúti átjárót teljes szélességében lezárták.
MTI, Címkép: Pixabay - szmo.hu
2020. augusztus 24.

hirdetés

Vonat ütközött személyautóval Hatvan közelében, sérülés nem történt - tudatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel. A Mávinform szerint a balesetben lezárt átjárót egy másik vágányon ki tudják kerülni a vonatok, a menetidő azonban 10-15 perccel megnőhet.

A rendőrség közölte:

egy gépkocsi a Boldogi úton, a vasúti átjáró fénysorompójának tilos jelzése előtt szabályosan megállt, ám egy mögötte érkező autó vezetője későn észlelte az álló járművet, és nekiütközött. Emiatt a várakozó autó az érkező személyvonat oldalának koccant.

Hozzátették: a balesetben személyi sérülés nem történt, az érintett útszakaszt és a vasúti átjárót teljes szélességében lezárták.

A Mávinform tudatta: a helyszínelés ideje alatt - várhatóan 11 óráig - a Hatvan-Szolnok vonal vonatai Hatvan állomás előtt egy másik vágányon kerülik el a baleset miatt lezárt átjárót, a menetidő 10-15 perccel megnőhet.

hirdetés

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) honlapján közölte: a helyszínen a hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket és végzik a műszaki mentést.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk