/kekhirek/keresik-az-allatorvost-aki-elvagta-egy-kutya-hangszalait/
hirdetés

KÉK HÍREK

Keresik az állatorvost, aki elvágta egy kutya hangszálait

Nem elég, hogy Jonatán szinte járásképtelen a szaporítók durva bánásmódja miatt, még jelezni sem tudta, hogy baj van, mert nem tud ugatni.
hirdetés

Végtelenül szomorú bejegyzést tett közzé az Állatmentő Sereg a Facebook-oldalán.

Egy szerencsétlen sorsú, szaporítóktól mentett kutya ügyében szeretnének eredményt elérni, és megtalálni a felelőst, aki miatt ilyen állapotba került a kutya.

"Jonatánt a szaporítók teljesen tönkretették. Addig húzták le róla az utolsó bőrt, amíg szinte teljesen járásképtelen lett."

Most kiskocsival éli az életét Magdiéknál.

Jonatán is jelezte volna, hogy baj van, de őt is elnémították. Hangszálvágott

hirdetés

Ez egy tiltott beavatkozás, amit a Románként emlegetett állatorvos végez illegálisan. Állatkínzás. Jonatán esetében halmozottan.

Gondoljatok csak bele... ezek a szerencsétlenek próbálnak jelezni, hogy baj van, hogy kínozzák őket. Hangjukat pedig senki se hallhatja.

Ez a szaporítók biztosítéka, hogy szépen kínozzák az állatokat, ami ráadásul elég jól is jövedelmez számukra"

- írják a posztban.

Az Állatmentő Sereg most keresi az állatorvost, aki elnémította a kutyát. Az info@allatmentoszolgalat.com címen lehet írni nekik. "Bizalmasan kezelünk minden levelet" - írták a posztban, ahol azt is kérik, kövessék és a lehetőségeikhez mérten támogassák azokat, akik befogadták Jonatánt, "mert csodát tesznek ezekkel a megkínzott lelkekkel".

VIDEÓ: Jonatán nem tud ugatni a durva beavatkozás miatt:

Security Check Required

nullhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk