hirdetés

KÉK HÍREK

Keresik az állatkínzót, aki élve felgyújtott egy sünit

A sün nem élte túl a bántalmazást: vélhetően akkora félelemnek volt kitéve, hogy az abból fakadó stressz ölte meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. július 26.

hirdetés

Rettenetes állatkínzásról számolt be az Állatmentő Sereg Facebook oldalán: egy kegyetlen állatkínzó élve gyújtott fel egy sünit. Az állatmentők nagy erőkkel keresik a tettest. Segíts te is kézre keríteni az állatkínzót!13775475_813410415461776_2010292274983677840_n

Az eset a 13. kerületi Tüzér és Hun utca sarkán, a kutyafuttató közelében. A sok kín ellenére a süni egyenlőre életben van, tüskéi azonban szinte ráolvadtak testére. Olvasd el az állatmentők felhívását, és ha tudsz valamit az süni felgyújtásának körülményeiről, lépj velük kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken.

"20 perce ülök a gép előtt, és nem tudom, hogyan kezdjek bele..... Azt hiszem, erre írják ki mások, hogy elfogytak a szavak...

Facebookon jött az üzenet egy bajbajutott süni miatt. A baj forrása az ember. Sünit valaki elevenen felgyújtotta. Hála a megtalálónak aki kérésünkre habozás nélkül bevitte az Exopetbe, hiszen ő is tudta, ilyenkor minden perc számít.

A süni tüskéi már olvadt páncélt alkotnak pirinyó testén.

hirdetés
13681075_813410418795109_170322271852747016_n13770371_813410412128443_8843264203247138225_n13782209_813410398795111_1278217058558438481_n

Milyen félelmet és fájdalmat élhetett át?

Milyen lelketlen sz*rházi tehette ezt vele?

Te mocsok! Mit ártott neked ez a szerencsétlen lény? Van egy rossz hírem számodra!! A legjobb információink szerint a területen kamerák vannak elhelyezve, mi meg az évek alatt rendesen belejöttünk a feljelentések megírásába.

Tennénk ki vérdíjat, de sajnos kasszánk ezt nem engedi meg, de így is megleszel, szóval kezdhetsz izgulni!

VÁRJUK AZOKNAK A JELENTKEZÉSÉT, AKIK INFORMÁCIÓVAL TUDNAK SZOLGÁLNI A SÜN FELGYÚJTÁSÁVAL KAPCSOLATOSAN!!

Az eset a 13. kerületben, Tüzér és Hun utca sarkán történt, a kutyafuttató közelében.

Köszönjük Andinak, hogy azonnal cselekedett amikor megtalálta, megkeresett minket és el is vitte az Exopetbe, neki köszönhetően a sok kín ellenére esélye maradt süninek az életre. Köszönjük dr. Schütz Évának, hogy legjobb kezekben tudhatjuk ezt a szerencsétlen lényt.

Közben a Sünbarátokkal is felvettük a kapcsolatot, ők is teljesen ledöbbentek a történteken, és természetesen amint szabadulhat süni, azonnal a gondozásukba veszik.

Az információval itt tudtok ellátni minket: 0620-263-5198 E.

Állatmentő Szolgálat Alapítvány -

Az ÁLLATok szolgÁLLATában!

OTP Bank számlaszám: 11713012-20003524

IBAN: HU43

1171 3012 2000 3524 0000 0000

SWIFT kód: OTPVHUHB"

Ha te is segítenél elkapni az állatkínzót, oszd meg ezt a cikket barátaiddal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK

Órákkal a kivégzés előtt haladékot kapott a halálra ítélt amerikai nő

A halasztás azt jelentheti, hogy Lisa Montgomeryt jó eséllyel ki sem fogják végezni. Mert mire erre sor kerülne, már beiktatják a halálbüntetés-ellenes Joe Bident, aki megkegyelmezhet neki.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Magyar idő szerint kedd éjfélre tűzték ki Lisa Montgomery kivégzését. Montgomery az egyetlen, szövetségi siralomházban lévő nő. A nő horrorfilmbe illő gyilkosságot és csecsemőrablást követett el, amiért 2004-ben ítélte halálra a bíróság. Megfojtott egy nyolc hónapos várandós kismamát, kivágta belőle a magzatot, és elrabolta a gyereket, aki túlélte a tragédiát.

Kivégzését először december 8-ra tűzték ki, ám ezt a bíróság elhalasztotta, miután ügyvédei elkapták a koronavírust. Ezután a Szövetségi Büntetés-végrehajtási Igazgatóság vezetője, Michael Carvajal tűzte ki az újabb időpontot január 12-re.

Azonban kevesebb mint 24 órával a kitűzött időpont előtt egy szövetségi bíró halasztást rendelt el

- írja a CNN. A lap szerint

James Hanlon arra adott haladékot, hogy tarthassanak még egy meghallgatást azzal a céllal, hogy eldöntsék, Montgomery megfelelő állapotban van-e a kivégezéshez.

A meghallgatás dátumát egyelőre nem tűzték ki. Ez pedig azt jelentheti, hogy a nőt jó eséllyel ki sem fogják végezni. Ugyanis abban az esetben, ha a meghallgatás után úgy döntenek, Montgomery kivégezhető, az amerikai elnök még mindig megkegyelmezhet neki. A halasztás miatt a döntés már az új elnök, Joe Biden kezében lesz. Ő pedig ellenzi a halálbüntetést.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK

Eltörte az udvarukba betévedő kölyökkutya lábát egy 18 éves fiú Bátonyterenyén

A bíróság felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a fiatalt.
A címkép illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a Salgótarjáni Járásbíróság azt a fiatal férfit, aki csonttörést okozva bántalmazott egy kölyökkutyát - írja közleményében az Ügyészség.

A 18 éves vádlott bátonyterenyei ingatlanának udvarára tavaly június közepén egy nap alatt többször is betévedt egy féléves kölyökkutya, amelyet a férfi az utolsó alkalommal a hátsó lábainál fogva nagy erővel áthajított a kapun.

A kutya a ház előtti betonútra csapódott, és jobb hátsó lábán combcsonttörést szenvedett.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség a fiatalember ellen állatkínzás bűntette miatt emelt vádat.

A 18. életévét az elkövetéskor épp csak betöltő fiú beismerte tettét. A Salgótarjáni Járásbíróság az ügyészi indítványnak megfelelően nyolc hónap, végrehajtásában egy évi próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a vádlottat, és kötelezte az eljárás során felmerült 30.700 Ft bűnügyi költség megfizetésére is.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Kilenc napig fogva tartották és verték lakótársukat, hogy megszerezzék a 8 milliós örökségét

A zsarolók végül közel 6 millió forinthoz jutottak hozzá, de már elkapták őket a rendőrök.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Elfogtak egy párt Budapesten, akik kilenc napig fogva tartotották két lakótársukat a közös albérletükben, miután egy kihallgatott beszélgetésből megtudták, hogy egyiküknek nyolcmilliós öröksége van - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

Még tavaly decemberben zárták be a két férfit az albérletbe, többször bántalmazták és gáz- és riasztófegyverrel, kalapáccsal és baltával fenyegették őket, hogy megszerezzék az örökséget. Végül közel 6 millió forinthoz jutottak hozzá.

A kispesti rendőrök január 7-én délután a XVIII. kerületben fogták el a 26 éves K. Sándort és barátnőjét, a 23 éves H. Máriát, akiket zsarolás és személyi szabadság megsértése miatt hallgattak ki gyanúsítottként, majd őrizetbe is vették őket. A bíróság január 10-én rendelte el letartóztatásukat.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Kizuhant a tizedikről egy 23 éves lány, de túlélte, most intenzíven ápolják

A lány nagyjából 30 métert zuhant, egy fa lombjára érkezett először.
A címkép illusztráció: Unsplash/Ben Allan - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Kizuhant egy szegedi panelház 10. emeleti ablakából egy 23 éves nő Szegeden - írja a Bors. A lány csodával határos módon túlélte a zuhanást, jelenleg intenzív osztályon ápolják.

A lap információi szerint a lány nemrég költözött el a szüleitől, boldog volt, amikor sikerült albérletet találnia és úgy tűnt, egyedül is megállja a helyét az életben.

Szerdán eddig tisztázatlan körülmények között zuhant a mélybe az ablakpárkányról. A 10. emeletről nagyjából harminc métert esett, ám szerencséjére egy fa lombjára érkezett először, ami okozott sérüléseket, de egyben lassította is a zuhanást

- jegyzi meg a Bors.

A lapnak az egyik szemtanú az mondta:

"éppen a szobámban voltam, amikor hallottam egy tompa puffanást. Ijesztő látvány volt a fiatal lány a földön fekve. Szerencsére a mentők hamar a helyszínre érkeztek, és stabilizálták az állapotát".

A Bors a családhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy a lány még kórházban fekszik.

hirdetés

"Szerencsére az orvosoknak sikerült stabilizálniuk D. állapotát. Több súlyos sérülést is szenvedett. A családját természetesen megviselték a történtek, főleg, mivel a koronavírus-járvány miatt most még bemenni sem tudnak hozzá a kórházba, mert látogatási tilalom van" - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő ismerős, aki nem tudja pontosan, hogy mennyire súlyosak a lány sérülései.

"Annyit tudok, hogy életben van, és különböző vizsgálatokat végeznek rajta"

- tette hozzá.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Borsnak azt mondta: az esettel kapcsolat­ban nem merült fel olyan körülmény, amely miatt eljárást indítottak volna.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: