KÉK HÍREK

Kegyetlen: ebben a pincében kínozott egy nőt 10 évig egy olasz férfi

Láncra verve tartotta, gyermekei szeme láttára kínozta és többször megerőszakolta a nőt. Két gyermeke született a fogságban.

Link másolása

Egy mocskos pincében tartott fogva 10 éven át egy román nőt Aloisio Giordano. Az olasz férfi haldokló felesége mellé fogadták fel ápolónőnek a fiatal román lányt, ekkor kezdődtek a borzalmak.

A fogvatartott nő kiszabadítása után elmesélte: 19 éves volt, amikor a férfi bezárta őt a pincébe. Rendszeresen megerőszakolta, kínozta és verte őt. Két gyermeket is szült a férfinak, a nagyobbik, a fiú már 9 éves. A kisebbik gyermek egy kislány, ő 3 éves. A gyerekeknek végig kellett nézniük, ahogyan apjuk kínozza az anyjukat, sőt, a fiút kényszerítette rá, hogy ő is bántsa anyját. Azt mondta neki, ha nem teszi meg, őt is megveri.

A rendőrök egy közúti ellenőrzésnél figyeltek fel Aloisio Giordanóra. A férfi igazoltatásánál vették észre, hogy a vele lévő 9 éves gyermek rendkívül alultáplált, ezért felszólították, vezesse őket a házához, hogy a gyermek anyjával is beszélhessenek. Így találtak rá a 29 éves, láncokon tartott nőre és 3 éves, szintén alultáplált lányára a romos pincében.

A férfiról kiderült, hogy a 90-es években egyszer már ült börtönben ugyanilyen bűncselekményért, de akkor jó magaviselete miatt hamarabb szabadulhatott, mindössze 4 évet töltött a rácsok mögött. Úgy tudni, első áldozatát is teherbe ejtette kétszer, de annak idején saját kezűleg intézte az "abortuszt": az első megtermékenyülésnél hasba rúgta a nőt, másodjára pedig szikével és kanállal vetett véget a magzat életének.

A helyszínen megrázó fotókat készítettek a körülményekről. A romos szobában patkány-, és rovarszaporulatok között, folyóvíz és áram nélkül élt 10 évet a nő. WC-nek egy műanyag vödröt kellet használnia, ami egy fa székhez volt erősítve, az ágya pedig kartonpapírból volt.

A nő a rendőröknek elmondta, egyáltalán nem érintkezett a külvilággal, mióta fogságban van, és utoljára egy évvel ezelőtt tudott mosakodni.010203050607

VIDEÓ: A pince

Forrás: Daily Mail,Cabinieri Catanzaro


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Horrorisztikus gázolást rögzített egy térfigyelő kamera a Bécsi úton
A felvételen látszik, hogy piros volt a lámpa a gyalogosoknak, egy férfi mégis úgy döntött, átkel az úton.

Link másolása

A Szépvölgyi út és a Bécsi út kereszteződésében, a villamostól indult el egy középkorú férfi az út másik oldalára. A piros jelzés ellenére is lelépett az úttestre, ahol elütötte egy nagy sebességgel érkező fehér autó. A Bp-i Autósok Közössége megtudta, hogy

a férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították, miután több métert repült.

Az alábbi videót csak erős idegzettel rendelkezőknek ajánljuk megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

22 éves, ismert nógrádi vállalkozó halt meg a zagyvaszántói balesetben
Gáspár Győző is megemlékezett róla a közösségi oldalán, ugyanis jó viszonyban van B. Tamás családjával.
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

A 22 éves férfi április 9-én, dél körül sodródott le a 16-os főút Zagyvaszántóhoz közeli szakaszáról. A Porsche sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Bp-i Autósok portál azt írja, egy Salgótarjánban ismert fiatal vállalkozó, B. Tamás volt az áldozat.

“Szomorú szombat ez a mai nap… szomorú, mert a kedves barátunk elvesztették egyetlen gyermeküket!

Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni… 22!!!Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan!” - írta Gáspár Győző a Facebookon, ahová képet is feltöltött az áldozatról.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Büntetőfékezett egy kisteherautós egy 40 óvodást szállító busz előtt Szentendrén
Az ovisok kirándulni indultak. Szerencsére mindegyikük be volt kötve, így senki sem sérült meg.
Címkép: police.hu - szmo.hu
2022. április 07.


Link másolása

Óvodásokat szállító autóbusz előtt fékezett be egy kisteherautó Szentendrénél - számolt be róla a police.hu.

A kisteherautó a Dobogókői útról szeretett volna jobbra kanyarodni Budapest felé a 11-es útra, a busz elé sorolt volna be, de nem tudott. Miután sikerült kikanyarodnia, megelőzte a buszt, majd visszatérve a külső sávba beletaposott a fékbe.

A buszsofőr próbálta elkerülni a balesetet, de a két jármű között nagyon kicsi volt a távolság, nem tudott időben megállni, a kisteherautónak ütközött.

Mindkét jármű megsérült.

Az autóbuszon 40 kisgyerek utazott öt óvónő kíséretében, a szentendrei ovisok kirándulni indultak. A 3 és 6 év közötti lurkóknak és vigyázóiknak nem esett baja, mindnyájan használták a biztonsági övet.

Az autóbusz elején és hátulján egyértelmű jelzés figyelmeztetett: „Gyermekszállítás”.

A kisteherautó 50 éves pilisvörösvári vezetője nem tett vallomást, annyit mondott csak, nem érzi úgy, hogy büntetőfékezett volna, a gyanúsítás ellen panaszt tett.

Egy, az ütközés, valamint az azt megelőzően történtek szemtanúja szerint a busznak esélye sem volt elkerülni a balesetet. Arra is kitért, a külső sáv előttük járműmentes volt, a kisteherautó fékezését semmilyen közlekedési szituáció nem indokolta.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 50 éves férfi ellen, egyben elvették vezetői engedélyét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Felhozták a jósvafői barlangban elhunyt búvár holttestét
A Terrorelhárítási Központ (TEK) közölte, hogy a balesetet szenvedett búvár megtalálásáért folyó művelet vasárnap rendkívüli esemény nélkül befejeződött.
Forrás: TEK/MTI - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

Azt írták, hogy a jósvafői Kossuth-barlangban április 3-án eltűnt barlangi búvár utáni kutatás, megtalálása, felszínre hozatala és a művelet technikai biztosítása rendkívüli körülmények között történt.

Kiemelték, hogy a művelet koordinálását végző Terrorelhárítási Központ szakemberei a barlangi- és búvármentő szakemberekkel végig a lehető leggyorsabb, de a legbiztonságosabb végrehajtást szem előtt tartva működtek együtt a helyszínen.

Mede Márton tűzoltó főtörzsőrmester, tűzoltóbúvár, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálatának tagja múlt vasárnap szabadidejében hajtott végre tervezett feltáró merülést, amely közben eltűnt.

A Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Hajdu János köszönetét fejezte ki a mentésben közreműködőknek. A közlemény szerint a műveletben 18 szervezet, mentőszolgálat, egyetem és cég vett részt.

A címlapképen az látható, ahogy a TEK fõigazgatója (középen) koordinálja a Kossuth-barlangban eltûnt búvár utáni kutatási mûveletet.

Link másolása
KÖVESS MINKET: