hirdetés

KÉK HÍREK

Kálmán Olga havi 1 millió forintért lett tanácsadó a Fővárosi Önkormányzatnál

Egy közérdekű adatigénylésre adott válaszból derült ki. A hírt Kálmán Olga is megerősítette az RTL Híradónak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 30.

hirdetés

Havi bruttó 1 millió forintért lett önkormányzati főtanácsadó és kultúráért felelős szakreferens Kálmán Olga. Ez egy Cs. Kádár Péter által benyújtott közérdekű adatigénylésre adott válaszból derült ki. A hírt Kálmán Olga is megerősítette az RTL Híradónak. A volt újságíró szerint nincs ebben semmi titok, a területért felelős főpolgármester-helyettes, Gy. Németh Erzsébet a közösségi oldalán is posztolt erről. Kálmán Olga volt televíziós műsorvezető a Demokratikus Koalíció jelöltjeként indult az ellenzéki, főpolgármesteri előválasztáson, de alulmaradt Karácsony Gergellyel szemben.

Gy. Németh Erzsébet egyébként ezt posztolta a Facebook-oldalán:

"Az én főpolgármester-helyettesi illetményem bruttó 1 millió 166 ezer forint, plusz 175 ezer forint költségtérítés. A csapatom, a Humán Területekért Felelős Főpolgármester-helyettesi Iroda kabinetje pedig a következő munkatársakból áll:

- 1 önkormányzati főtanácsadó, kultúráért felelős szakreferens - bruttó 1 millió forintos fizetés

- 1 önkormányzati főtanácsadó, társadalmi kapcsolatokért felelős szakreferens - bruttó 700 ezer forintos fizetés

hirdetés

- 3 titkársági munkatárs

- 1 nemzetközi referens

- 1 kabinetfőnök"

Cs. Kádár Péter pedig ezt írta ki:

"A Fővárosi Önkormányzattól megérkezett a válasz. A közérdekű adatigénylésem lényege az volt, hogy Kálmán Olga mit csinál és mennyiért. Kértem a munkaköri leírását is. Ez utóbbit nem kaptam meg, ezért adatkiegészítést fogok kérni.

>Kálmán Olga munkavállaló munkaszerződés szerinti munkaköre kulturális tanácsadó. Alapbére bruttó 1 000 000 Ft. Nevezett személy a humán területekért felelős főpolgármester-helyettes irányítása alatt látja el munkáját.

Tisztelettel: Számadó Tamás főjegyző<"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk