hirdetés

KÉK HÍREK

Videó a fiúról, aki öngyilkos lett, miután kirabolt 4 benzinkutat

Előző este búcsúlevelet is hagyott a családjának a 18 éves fiú.
Police.hu - szmo.hu
2017. március 16.

hirdetés

Mi is beszámoltunk a rettenetes tragédiáról: négy benzinkutat is kirabolt egy 18 éves bonyhádi férfi március 16-án, csütörtök hajnalban. A férfi végül

menekülés közben balesetet szenvedett, majd öngyilkos lett az M7-es autópályán.

Az ügyben dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője tartott sajtótájékoztatót csütörtökön. A főkapitány elmondta, hogy az elkövető hajnali 3 óra után néhány perccel jelent meg egy Audival egy budaörsi benzinkútnál, ahol fegyverével megfenyegette a személyzetet, majd elmenekült a bevétellel.

A férfi ezután továbbhajtott, majd a tárnoki lehajtónál lévő benzinkutat is kirabolta, negyedórával később pedig Fejér megyében a váli-völgyi, valamint a velencei lehajtóknál lévő benzinkutak következtek. A rendőrség szerint

a férfi mind a négy helyen leadott lövéseket, hogy ráijesszen az alkalmazottakra, de szerencsére senki sem sérült meg.

hirdetés
sajto

dr. Varga Péter a sajtótájékoztatón. Kép: Police.hu

Az elkövető a megszerzett pénzzel az M7-es autópályán Siófokig menekült, majd a 7-es számú főúton indult Székesfehérvár felé. Ekkor már a Pest, Fejér és Somogy megye rendőrök is üldözőbe vették a tettest, aki Székesfehérvár területén, a 63-as számú főút és a 8-as számú főút kereszteződésében lévő körforgalomban balesetet szenvedett. Miután az autójával nem tudott tovább menekülni, 4 óra 20 perc körül öngyilkos lett.

Mint utólag kiderült, az elkövető egy mindössze 18 éves bonyhádi fiú volt, aki előző este búcsúlevelet is hagyott a családja számára.

A rablásokhoz édesapja engedéllyel tartott fegyverét és a családi autót vitte magával. Az indítékokról a rendőrség egyelőre nem tájékoztatta a sajtót.

A Police.hu azonban egy videót is közzétett az esetről:

Címkép: Police.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk