hirdetés

KÉK HÍREK

Hosszú harc után tízmilliót kapott férje haláláért

A nyékládházi üzemben több szabálytalanságot is találtak a szakértők. Itt halt meg Sándor 2014-ben. Felesége kétségbeesetten küzdött, hogy bizonyítsák be: az üzem hibázott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 01.

hirdetés

Nyékládházán 2014-ben történt egy rettenetes baleset. Sándor egyedül dolgozott egy előosztályzógépnél, amikor a berendezés elkapta a kezét. A férfi nem tudott kiszabadulni, miközben a sóder ömlött rá. Mivel senki nem volt a közelében aki segítsen, a tragédiát nem lehetett megakadályozni.

A férfi felesége Mária is az üzemben dolgozott. Azt vette csak észre, hogy mindenki arrafelé rohan, ahol Sándor dolgozott. Azonnal tudta, hogy nagy baj van.

"
Teljesen összeomlottam, amikor kiderült, hogy Sanyit soha többé nem ölelhetem magamhoz. Pokoli percek voltak, amiket ott átéltem

– mondta a Blikknek.

A balesetet a rendőrség vizsgálta. Mária pedig ügyvédhez fordult, hogy bebizonyítsák, a férje nem hibázott.

"
A cég sokáig nem akarta elismerni a felelősséget, hiába támasztották alá az igazunkat a szakértői vélemények.

Három év után végül megegyeztek és a cég kifizette a kártérítést, tíz millió forintot. A szakértői vélemény szerint az üzem hibás volt, mert a szállítószalagot nem látták el vészkikapcsoló berendezéssel, mint a többit.

hirdetés

Az is kiderült, hogy a gép több előírásnak sem felelt meg. A szakértő szerint ha a hibákat kijavították volna időben, akkor a tragédia nem következett volna be és Sándor még ma is élne.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk