/kekhirek/horrorbaleset-vetett-veget-a-tornaszlany-karrierjenek-18-ev-utan/
hirdetés

Horrorbaleset vetett véget a tornászlány karrierjének 18 év után

Samantha Cerio olyan szerencsétlenül érkezett egy ugrás után, hogy mindkét lába eltört, a térdei kimentek és a szalagjai is elszakadtak.
hirdetés

Az Auburn Egyetem tornásza, Samantha Cerio egy versenyen olyan durva sérülést szenvedett, hogy 18 év után el kellett búcsúznia a karrierjétől. Ceriónak mindkét lába eltört, mert rosszul érkezett meg egy ugrásból. Rettenetes fájdalmat érezhetett, egyből kiabálni is kezdett. A sérülés azonban még horrorisztikusabb volt, mint ahogy azt gondolták volna: mindkét térde kiment és a szalagjai is elszakadhattak. Hordágyon vitték le a pályáról, a közönség óriási tapssal kísérte. A rendezvény teljes bevételét az ő javára ajánlották fel.

Cerio később Instagramra is posztolt, amiből kiderült: nem is tervezi a visszatérést a sport világába.

"Nem is lehetnék büszkébb arra az emberre, akivé a gimnasztika tett. Megtanított a kemény munkára, az alázatra és az elkötelezettségre. Olyan kihívások elé állított, amikből megtudtam, ki vagyok valójában. Lehet, hogy nem a tervezett módon fejeztem be, de semmi sem megy a tervek szerint"

- foglalta össze.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Friday night was my final night as a gymnast. After 18 years I am hanging up my grips and leaving the chalk behind. I couldn’t be prouder of the person that gymnastics has made me to become. It’s taught me hard work, humility, integrity, and dedication, just to name a few. It’s given me challenges and road blocks that I would have never imagined that has tested who I am as a person. It may not have ended the way I had planned, but nothing ever goes as planned. Thank you Auburn family for giving me a home and a chance to continue doing the sport that will always be my first love. I am honored to have had the privilege to represent the navy and orange AU for the past 4 years with my team by my side. Thank you for letting me share my passion with you. Thank you for letting me be a part of something bigger than myself. War Eagle Always ??

hirdetés

Sam Cerio (@sam_cerio) által megosztott bejegyzés,

Ha szeretnéd megnézni a balesetről készült videót, lapozz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk