hirdetés

KÉK HÍREK

Hidegvérrel rabolta el az orosz pedofil a 9 éves kislányt – egy hős 16 éves fiúnak köszönhetően kapták el

Egyszerűen megfogta a gyereket az utcán, a kocsija hátsó ülésére tuszkolta, majd elhajtott. Óriási szerencse, hogy volt egy szemtanú, aki azonnal cselekedett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 27.

hirdetés

Éppen kosárlabdaedzésről tartott hazafelé Vjacseszlav Dorosenko, amikor észrevette, hogy egy ötvenes éveiben járó férfi felkap egy kislányt az utcán, és erőszakkal az autójába ülteti.

A 16 éves fiú gyorsan a közelben lévő egyetlen felnőtthöz futott, hogy segítséget kérjen. Gleb Szizkij éppen hazafelé indult volna a munkából, a kocsi motorját melegítette. A fiúval közösen elindultak a pedofil kocsija felé, de az váratlanul elhajtott, és az integetésre sem állt meg

írja a The Sun.

Az egész jelenetet egy térfigyelő kamera is rögzítette. A videó végén a már elfogott pedofil meséli el a rendőröknek az eseményeket:

Az már a felvételen nem látszik, hogy ezután mindketten Gleb kocsijába pattantak és üldözőbe vették az emberrabló pedofilt. A korábban többször is elítélt bűnöző egy zsákutcába hajtott, a két hős pedig innen már nem engedte ki.

hirdetés

A férfi azt hazudta, hogy azt hitte, a testvére a kislány, ezért tette a kocsiba. A gyerek eközben a falnál állt és sírt, majd az egyik megmentőjétől kapott telefonon felhívta az anyukáját. A filmbe illő jelent végén a pedofil megszökött a zsákutcából, de végül egy órán belül a rendőrség elfogta az emberrablót.

A pedofil férfi mindent bevallott. Később kiderült, hogy 2017-ben szabadult a börtönből, miután letöltötte nemi erőszak miatt kiszabott büntetését. A kislány épségben hazajutott a családjához, de az eset óta pszichológus kezeli.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk