/kekhirek/hatszor-is-bejarta-a-terepet-hogy-legyozze-a-fidesz-jeloltjet-marki-zay-modszeret-vette-at/
hirdetés

KÉK HÍREK

Hatszor is bejárta a terepet, hogy legyőzze a Fidesz jelöltjét, Márki-Zay módszerét vette át

Sikerült is neki. Balmazújvároson Hegedűs Péter vasárnap 300 szavazattal nyert.
hirdetés

Hegedűs Péter, aki vasárnap 300 szavazattal megverte a Fidesz által támogatott jelöltet a balmazújvárosi polgármester-választáson, azt mondja, nem is tette kampánytémává, hogy az előző polgármester hivatali vesztegetés miatt öt év börtönt kapott. Úgy látta, hogy mindenki tisztában volt azzal, hogy ezt a választást ezért írták ki.

A 444-nek meg is szólalt Hegedűs, aki azt mondja: új utakat akart mutatni a helyieknek.

„Erről mindenki tudott, nekem most nem kellett ezzel külön kampányolnom, mert ez a választás nem erről szólt, hanem arról, hogy mi tudunk-e alternatívát nyújtani, és egy más vezetési stílussal, egy más programmal a várost jobbá tudjuk-e tenni, és tudjuk-e vezetni” - mondta a frissen megválasztott polgármester, aki hozzátette: a helyi sajtónál többet segített neki az online kampány és a rengeteg terepmunka.

„Azért volt bőven megjelenésünk az interneten: a Facebookon, az Instagramon, helyi közösségi csoportok megosztásai alapján és rengeteg print anyagot nyomtunk. Összesen hatszor jártuk le a várost, mintegy hatezer szórólappal. Magyarul kint voltam a terepen folyamatosan és végig” - árulta el.

Bár a 11 fős balmazújvárosi képviselő-testületből 8-an Fideszesek, és a város országgyűlési képviselője is nyíltan a másik jelöltet támogatta, Hegedűs mégis bízik abban, hogy együtt tudnak működni.

hirdetés

A Hódmezővásárhelyen hasonló helyzetben lévő Márki-Zay Péter a kampány alatt végig azt mondta Hegedűsnek, hogy meg lehet csinálni. Az új polgármester azt ígér, sok gyakorlatot átvesz majd Márki-Zaytól, többek között az üvegzseb és a nyilvános testületi ülések ötletét.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk