hirdetés

KÉK HÍREK

Hatodik osztályos fiú erőszakolta meg a 12 éves kislányt Gyálon

A lány többször is jelezte, hogy nem akar kapcsolatot a sráccal, azonban ő - baráti társaságát is segítségül hívva - kétszer is megerőszakolta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. május 04.

hirdetés

Egy 12 éves lány megerőszakolásáról számol be a Blikk: egy hatodik osztályos gyáli tanuló többször is megkörnyékezte évfolyamtársát, aki minden alkalommal, egyértelműen közölte vele, hogy nem érdeklődik.

A fiú – R. G. – már az interneten is megkörnyékezte 12 éves évfolyamtársát. A srác a Facebookon jelezte a lánynak, hogy le akar feküdni vele, majd az iskolában többször előfordult, hogy választottja nyakát csókolgatta.

A kislány azonban visszautasította a közeledést, és néhány nap múlva letiltotta az interneten erőszakos udvarlóját - fejti ki a részleteket a Bors.

A bírósági szóvivő beszámolója szerint ezután a lány elhatározta, hogy személyesen kéri meg a fiút: hagyja békén. Az iskola előtt megvárta a fiút, aki azonban két társával érkezett a találkozóra. Megbeszélték, hogy elsétálnak az iskola köze­lében lévő kiserdőbe, ahova a fiú két barátja is velük megy. A lány ek­kor már félt a társaságtól: nem mert menekülni, ellenkezés nélkül ment a trió­val.

R. G. társai a korábban megbeszéltek szerint leterítették a kabátjukat a földre, majd őrt álltak, hogy senki ne zavarhassa meg őket. Közben R. G. kétszer is megerőszakolta a lányt.

hirdetés

A háromfős társaságból két fiút vádoltak meg, akik szabadlábon védekezhetnek. R. G. tagadta, hogy erőszakoskodott volna áldozatával. 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal vádolják, pénteken áll a bíróság elé.

Címkép: pexels.com


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk