hirdetés

Hármas ikrek édesanyja halt meg a szülés után Debrecenben

A két kislány és a kisfiú még az intenzív osztályon vannak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 16.

hirdetés

December 15-én Debrecenben, egy hármas iker szülést követően meghalt egy édesanya, akinél császármetszést hajtottak végre - tudta meg a Cívishír.

A két kislány és a kisfiú jól vannak, egészségesek. A 32 éves hajdúszoboszlói asszony óvónőként dolgozott. 29 éves párja kamionsofőr, a tragédia után rá marad a kicsik gondozása, nevelése. Az édesapa támogatását a Tündérkör Alapítvány vállalta, de minden segítség jól jön a nehéz helyzetbe került családnak.

A megrendült apa a lapnak elmondta, hogy éveken át próbálkoztak, végül vállalták a lombikprogramot. A három beültetett petesejt megmaradt, de párja veszélyeztetett terhes volt, és az utóbbi heteket már a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában töltötte.

A három babát, Mirát, Lénát és Milánt a 33. héten császármetszéssel segítették a világra. Az édesanya nem sokkal később meghalt. Az okokat még nem tudni. A férfi annyit tudott, hogy a felesége már az utóbbi napokban rosszul érezte magát.

A kicsik még az intenzív osztályon vannak, inkubátorban, a kisfiúnak légzéstámogatásra van még szükséges. Az édesapa és a nagymamák már meglátogatták őket. A teljes család az apuka és a kicsik mellett áll, hogy segítsék őket.

hirdetés

Címlapkép illusztráció, forrása: Pixabay


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk