hirdetés

KÉK HÍREK

Halálra rugdoshatta a 15 éves fiú a két tatabányai hajléktalant

A fiatal részletes beismerő vallomást tett, azt azonban egyelőre nem tudni, miért követte el a tettét.
Police.hu, Blikk - szmo.hu
2017. május 02.

hirdetés

A rendőrség szerint egy 15 éves fiatal fiú rugdoshatta halálra azt a két tatabányai hajléktalant, akiknek a holttestére vasárnap reggel találtak rá. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szerint az első holttestet reggel fél hatkor találták meg a Győri úton, fél kilenckor pedig az 500 méterre lévő Reguly Antal téren találtak rá a másik halottra.

A rendőrség vasárnap néhány órával később már elő is állította azt a 15 éves fiatal fiút, akit azzal gyanúsítottak, hogy

hidegvérrel agyonverte a két védtelen hajléktalan férfit.hajlektalan3

A Blikk úgy tudja, a kamasz fiú álmukban támadt rá két áldozatára, a 44 éves Tamásra és az 56 éves Bélára.

"Béla és Tamás is nagyon jó barátom volt" - nyilatkozta a bulvárlapnak egyik ismerősük.

hirdetés
"
Egyik sem ártott soha senkinek: megitták a magukét, de rosszat nem csináltak. Láttam Tamás holttestét a megállóban: összevissza volt rugdosva! Alig ismertem meg.

A Blikk az egyik áldozat, Tamás barátnőjét is elérte. "Csak sírok, amióta megtudtam, mi történt. Miért ölte meg ez a fiú?" - mondta.

A Blikk szerint a kamaszfiú alig pár száz méterre lakott a gyilkosságok helyszínétől, és jó kapcsolatban volt a helybéli hajléktalanokkal. Egy közeli lakó azt nyilatkozta a bulvárlapnak, a fiú az utcán töltötte a legtöbb idejét, szeretett a hajléktalanokkal barátkozni, egyszer pedig azt mondta, tőlük több szeretetet kap, mint a saját családjától.hajlektalan2

A fiú egyik szomszédja arról panaszkodott a Blikknek, hogy állandó ordítozás hallatszik ki abból a lakásból, ahol a 15 éves kamaszfiú édesanyjával és öccsével él. "Többször mondta a fiú, hogy egyedül van otthon a kistestvérével, ő vigyáz rá éjjel is" - nyilatkozta a szomszéd.

Azt, hogy a fiú milyen indítékkal ölte meg Bélát és Tamást, egyelőre nem tudni, de a fiú részletes beismerő vallomást tett a rendőrségi kihallgatása során. A Blikk ugyanakkor úgy tudja, a fiú ittas volt a bűncselekmény elkövetésekor. A rendőrség jelenleg azt vizsgálja, kábítószer is volt-e a szervezetében.

Képek: Police.huhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk