hirdetés

KÉK HÍREK

Gyerekei előtt fejezte le 21 éves feleségét egy texasi apa

A levágott fejet a fagyasztóba rejtette el. Ötvenkét év börtönbüntetésre ítélték.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 19.

hirdetés

Ötvenkét évig tartó börtönbüntetésre ítéltek Texasban egy 24 éves férfit, miután bűnösnek vallotta magát felesége megölésében, akit gyermekeik előtt fejezett le otthonában - számolt be a CBS News.

A 21 éves nő halálát a szúrt sebek és a lefejezés okozta - állapították meg igazságügyi orvosszakértők.

Davie Dauzat tavaly augusztusban gyilkolta meg 21 éves feleségét Bellmead városában található otthonukban. Alig két órával azután, hogy rendőrök jártak a családnál Dauzat bátyja kérésére, aki aggódott testvére jóléte miatt. A rendőrök szerint semmi nem utalt a későbbi tragédiára, minden rendben volt a házaspár körül, azonban nem értették, miért jöttek ki hozzájuk a rendőrök.

Pár órával azután, hogy elhagyták a házat a rendőrök, Dauzat testvére újra telefonált a kapitányságra: lehet, hogy az öccse megölte a nejét.

A rendőrök újra felkeresték a házaspár otthonát, a férj nyitott ajtót, de azonnal be is csukta azt. Egyes információk szerint a férfi teste és ruhája véres volt, ezért kiürítették a környéket, majd végül sikerült rábeszélniük a férfit, hogy adja fel magát - írja a 24.hu.

hirdetés

A nő tucatnyi késszúrással borított holttestét is megtalálták a lakóházban, levágott fejét a férfi a fagyasztóba tette.

A gyilkosság idején nem kettesben voltak a házban, a pár két gyermeke (1 és 2 évesek) is jelen volt.

sa

Fotó: Facebook

Dauzat pénteken vallotta magát bűnösnek a gyilkosságban. A KWTX szerint Dauzat azért egyezett bele a peren kívüli megegyezésbe, mert Natasha családja ezt kívánta. Meg akarták kímélni a kisgyerekeket attól, hogy az esetleges tárgyalások miatt újra át kelljen élniük azokat a borzalmas emlékeket. A férfit leghamarabb 26 év múlva engedhetik feltételesen szabadlábra.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk