hirdetés

KÉK HÍREK

Garázdasággal gyanúsíthatják meg azt is, aki mások védelmére siet egy támadáskor

Rékasi Zsigmond azt mondta, hogy mindezzel akkor szembesültek, amikor másokon próbáltak segíteni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 31.

hirdetés

Egy darabig nem segítenek másoknak azok a fiatalok, akik az elmúlt két hónapban Budapesten a tömegközlekedési járműveken utasokat zaklatók, és verekedők ellen léptek fel. Az egyik békés közbeavatkozásról felvétel is készült.

Nemrég azonban kiderült, hogy garázdasággal gyanúsíthatják meg azt is, aki mások védelmére siet egy támadáskor.

Rékasi Zsigmond, a csapat egyik alapítója híradónknak azt mondta, hogy mindezzel akkor szembesültek, amikor ők is belekeveredtek egy verekedésbe.

Rékasi Zsigmond az elmúlt két hónapban azért járta a barátaival Budapestet, mert azt tapasztalta, hogy a fiatal lányok éjszakánként nincsenek biztonságban a villamosokon, vagy éppen a buszokon. Eddig szép szóval és határozott fellépéssel sikerült leszerelni az erőszakoskodókat.

Egyik videón például az látszik, ahogy egy részeg utast állítanak le a fiúk sikerrel. Nemrég azonban - amikor segíteni akartak több bajba jutott nőnek - ők is belekeveredtek egy verekedésbe.

hirdetés

Most egyesületet alapítani és a településekkel igyekeznek együttműködési megállapodásokat kötni. Amíg nem lesznek meg a legális feltételeik, felfüggesztik a tevékenységüket.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolójahirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk