/kekhirek/folytatodik-a-csaladi-drama-neveloszulokhoz-kerultek-a-paszton-lefejezett-csecsemo-testverei/
hirdetés

KÉK HÍREK

Folytatódik a családi dráma: nevelőszülőkhöz kerültek a Pásztón lefejezett csecsemő testvérei

A gyámhivatal úgy döntött, kiveszi őket a családból, a börtönben lévő anya párja ugyanis az utóbbi időben egyre többet ivott.
hirdetés

Elvették apjától annak a kisbabának a testvéreit, akit édesanyja fejezett le Pásztón, értesült a Blikk. Mint ismert, H. Mónika előzetes letartóztatásban van szörnyű bűntette miatt, élettársától pedig nemrég a gyámhivatal nevelőszülőkhöz vitte a gyerekeket.

A férfi egy közeli ismerőse nyilatkozott a lapnak: elárulta, hogy János az utóbbi időben sokat ivott, ezért döntött úgy a hatóság, hogy a kicsiknek jobb helye lesz máshol.

"Elég lelkis fickó, régebben sem viselte jól a feszült helyzeteket, és ilyenkor gyakran a pohár után nyúlt. Valahol sajnálom, mert amikor nem piál, teljesen normális, és kifejezetten jól bánik a kicsikkel"

- mondta el a névtelen informátor.

A gyerekek sajnos nem maradhattak együtt, a legkisebbet más családnál helyezték el. A férfinek nemrég eddigi lakásából is mennie kellett, és családjával is megromlott a viszonya, mert kiderült, hogy titokban meglátogatta Mónikát.

hirdetés

Az asszony állítólag több poligráfos vizsgálaton is elbukott, máig tagadja, hogy brutális módon megölte kisbabáját, akit szilveszter éjszakáján szült meg nagy titokban. Terhességéről senki nem tudott. A kicsi testrészei még mindig nem kerültek elő, csak a koponyáját találta meg egy kutya egy szelektív hulladékgyűjtő mellett.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk