/kekhirek/fenyes-nappal-eroszakoltak-meg-egy-23-eves-lanyt-veresegyhazon/
hirdetés

KÉK HÍREK

Fényes nappal erőszakoltak meg egy 23 éves lányt Veresegyházon

Meztelenül tért magához, pedig csak a vonatot szerette volna elérni.
hirdetés

Egy 23 éves fiatal lány sietett az erdőkertesi állomáshoz múlt hétfőn, amikor a Revetek utca utáni erdős részen leütötték, írja a Bors. A lány meztelenül tért magához koszosan, haja tele volt falevelekkel. Először megijedt, hiszen nem emlékezett semmire, de miután lenyugodott elment a vasútállomásra.

"Zaklatottan, összezuhanva, piszkosan érkezett az állomásra fél kilenc körül. A testén föld, a hajában pedig falevelek voltak. Azt kérte, hívjak segítséget, mert meztelenül ébredt az erdőben, de nem emlékszik semmire"

- mondta az állomás egyik munkatársa. A lány a pénztárnál várta meg amíg a szülei megérkezte, az anyukája így nyilatkozott:

"Úgy mesélte, hogy hátulról érzett valami ütést a fején, aztán elfogyott a levegője és elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért, a ruhái már nem voltak rajta. Először reszketett az ijedtségtől, aztán kicsit lenyugodott, de zaklatott volt, és remegett utána is."

A rendőrség most szexuális erőszak miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz. Elméletben korábban is történt hasonló eset a veresegyházi Vicziántelep környékén, azonban arról nem érkezett bejelentés a rendőrséghez.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk