hirdetés

Felvétel készült a diákjával szexelő kadarkúti tanárnőről, nyomozás indult ellene

A nemrég megözvegyült nőt a 15 éves tanítványával filmezték le, félreérthetetlen helyzetben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 09.

hirdetés

Egy titkos felvétel buktatta le a harmincas éveiben járó tanárnőt, aki egy 15 éves tanítványával szexelt.

A kadarkútiak nem szívesen beszélnek az ügyről. De két diák korábban elmondta, hogy "a tanárnő egyedül élt, valahogy összejöttek. Egy házban készítette azt a bizonyos felvételt az együttlétükről a fiú barátja. Nem tudjuk, hogy került oda az a másik barát, közösen bulizhattak-e. A felvételt nem láttuk, állítólag lefoglalta a rendőrség. A tanárnő már nem tanít bennünket, nekünk azt mondták, hogy felmondott, de szerintünk eltávolították. A fiú viszont továbbra is oda jár az iskolába. Nem látszik rajta semmi, tanul velünk. Nem értjük, hogyan fajult idáig ez a helyzet."

Az ATV Híradója úgy tudja, hogy a rendőrség nyomoz az ügyben. A stábnak a helyiek annyit elárultak, hogy a tanárnő és a fiú viszonya már korábbi eredetű. Az együttlétükről készített felvételt pedig többen is látták. Nem nagyon akarták elhinni, hogy a nemrégiben megözvegyült fiatalasszony képes erre. A súlyos betegségben elhunyt férjét is sokan ismerték, köztiszteletben álló ember volt. Az iskolában nem nyilatkoztak, de annyi kiderült, hogy a nő már nem dolgozik ott.

Egy diák a híradónak azt nyilatkozta:

„Nagyon megdöbbentő volt, egy kicsit le is sokkoltam. Nem nagyon akartam elhinni, mert számomra hihetetlen. Még akkor is, hogyha a mai világot nézzük. Addig egész pontosan nem is nagyon hittem el, amíg nem láttam a tényeket, a videót, a képeket”.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk