hirdetés

KÉK HÍREK

Felforrósodott teherautóba zárva halt meg két amerikai kisgyerek, miután ott felejtette őket az apjuk

Az amerikai Tulsa városában 32 fok volt délben, amikor figyelmetlenségből véletlenül rázárta a teherautó ajtaját az apuka a két gyerekére.
Fotó: Tulsa County Sheriff's Office/Chantiel Keyes - szmo.hu
2020. június 15.

hirdetés

Órákon át volt bezárva a nyári hőségben egy teherautóba a 3 éves Ryan Dennis és 4 éves nővére, Teagan Dennis szombaton az Oklahoma állambeli Tulsában, írja a Mirror.

A gyerekek holttestét a lábtartó részben találta meg végül az apjuk, aki figyelmetlenségből hagyta a gyerekeket a járműben.

A 31 éves férfi sofőrként dolgozik, dél körül ért haza a furgonnal tulsai otthonába. Az érkezés után kiszállt a járműből, bement a lakásba, ahol 4-5 órán keresztül aludt. Állítása szerint amikor felébredt, sehol nem találta a gyerekeket. Végül a kocsi padlóján heverve talált rájuk.

Dustin Lee Dennis gyorsan a lakásba vitte a kisfiút és a kislányt, majd kihívta a mentőket, de már ők is csak a halál beálltát tudták megállapítani a gyerekeknél. A családi tragédia helyszínére érkező rendőrök azonnal letartóztatták a gondatlan apát.

Az egyik szomszéd épp látta, amikor hazaér a férfi. Elmondása szerint az apuka kiszállt a teherautóból a gyerekek nélkül, majd egyenesen bement a házba a gyerekek nélkül.

hirdetés

Tulsában szombaton 32 fokos hőség volt. Ilyen melegben a gyerekek a forró autóban percek alatt hőgutát kaphattak, mivel a zárt tér sokkal gyorsabban felmelegszik a déli napsütéstől.

A gondatlan apát jelenleg a tulsa megyei börtönben tartják fogva. 1 millió dolláros (308 millió forint) óvadék ellenében helyezhetik csak szabadlábra.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk