hirdetés

KÉK HÍREK

Felfoghatatlan tragédia: szerelme végignézte, ahogy az elszabadult pótkerék megöli a 19 éves lányt

Rékáért hiába jött perceken belül mentőhelikopter, nem tudtak rajta segíteni. Párja, a sofőr sokkos állapotba került, miután látta szerelmét meghalni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 28.

hirdetés

Mi is beszámoltunk a hétfői szörnyű halálos balesetről, ami az M1-esen történt: egy fiatal, 19 éves lány azonnal életét vesztette az autópályán, amikor egy elszabadult pótkerék becsapódott a kocsijuk szélvédőjén.

A tragikus baleset délelőtt 10 óra után történt az M1-es Győr felé vezető oldalán, a 91. kilométerszelvénynél, Bábolna közelében. A pótkerék a szemközti sávban közlekedő trélerről zuhant le, végigpattogott az autópályán, majd az anyósülésnél fúródott a szemből érkező Fiat Ducatóba.

A 19 éves áldozatot Rékának hívták, tudta meg a Blikk. Egy Pest megyei településen élt, ahol most mindenki gyászolja. Most kezdte volna el az iskolát, sminkmester szeretett volna lenni. A lap úgy tudja, szerelmét kísérte el Ausztriába egy fuvarra. Most szombaton érkeztek haza közös nyaralásukról, szerettek volna minél több időt egymással tölteni.

Sajnos azonban az élet közbeszólt. Réka párja, a sofőr sokkos állapotba került, miután végignézte, ahogy a szélvédőn becsapódó pótkerék megöli szerelmét. Az anyósülés előtti üveg teljesen összetört, a pótkerék így csapódott a lány testének. Hiába érkezett mentőhelikopter, Réka olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk