hirdetés

KÉK HÍREK

Fantomkép készült a szépségkirálynőt megerőszakoló férfiról, 200 ezer forint a nyomravezetői díj

Vascsák Kitti még kiskorú volt a támadás idején.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 14.

hirdetés

Fantomképet készített, és 200 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség annak, aki érdemi információval tud szolgálni a tavaly április 19-én megerőszakolt Vascsák Kitti támadójának hollétével kapcsolatban.

A szépségkirálynőt 2019 tavaszán egy miskolci szórakozóhelyen erőszakolta meg egy ismeretlen férfi. A támadó egy 18-20 éves, megközelítőleg 180 centiméter magas, fekete hajú, átlagos testalkatú férfi, akiről grafikai rajz készült.

A Blikknek nyilatkozott az áldozat édesanyja, azt mondta:

„Nagyon örülök, hogy másfél évnyi harc után végre a hatóság is komolyan veszi a lányom ügyét, és fontos lépésre szánták el magukat ezzel a díjkitűzéssel.”

Hozzátette: „Egy dolog bánt, hogy a felhívásból nem mindenki számára derül ki egyértelműen, melyik bűncselekményről van szó. Azt is fontos leszögezni, hogy Kitti még kiskorú volt, amikor ezeket a borzalmakat tették vele.” Az anya azt is elárulta, hogy biztos benne, az erőszak előtt bedrogozták lányát.

hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint, azaz kétszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti - írja a Police.hu.

A megyei kapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes - központi segélyhívó szám.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk