hirdetés

KÉK HÍREK

Ezért ölte meg magát karjában másfél éves gyermekével a budapesti nő

Megdöbbentő részletek láttak napvilágot a tragédia előzményeivel kapcsolatban.

Link másolása

hirdetés

Karjában másfél éves kislányával ugrott ki egy nő egy újpalotai toronyházból szombaton - ahogyan azt korábban mi is megírtuk. A nő egy széket húzott az ablak elé, arra állt fel, kezében a kislánnyal, mielőtt a szörnyű ugrásra elszánta magát. Most újabb részletek derültek ki a tragédia feltételezhető előzményeivel kapcsolatban.

A Bors úgy értesült, hogy családi viszály állhat a háttérben. B. Edina Éva a budapi Pethő Intézetben dolgozott, és két éve találtak egymásra Norberttel, aki kamionsofőrként kereste a kenyerét. Rövidesen a baba is megérkezett, és a Facebookon egymást érték a mosolygós családi képek. Ebben az időben még mindenki felhőtlenül boldog párként emlékszik rájuk.

panel-wiki_667x1000

A kép illusztráció - Forrás: Wikipédia

Az idill azonban pár hónapja véget ért, amikor Norbert egy másik nő miatt otthagyta Edináékat. A nő ennek hatására összetört, a férfivel annyira megromlott a viszonyuk, hogy a nyilvánosság előtt, a Facebookon is veszekedtek.

hirdetés
"
Állítólag a 16 hónapos kislányod is szeretted, az életed volt, mégis kikészítetted egy hónapja, elutasít, azt sem kérded, mi van vele, hogy van. Gratulálok »apuka«”!

– írta Edina korábban indulatosan a közösségi oldalon volt párjának.

Edina egy közeli ismerőse azt nyilatkozta a lapnak, hogy a férfi "el van tiltva a lányától, jobb, ha nem is tudja meg senki, mi történt az ajtók mögött, de alaposan tönkretette őket". A tragédia napjáról az egyik szomszéd elmondta, hogy aznap találkozott Edinával, aki a játszótérre vitte a kislányát. Beszélgettek is, de nem vett észre rajta semmi különöset, szerinte akkor még nem tervezett semmit a nő. Ugyanakkor többen is úgy vélik, Edina és Norbert között annyira elmérgesedett a viszony, hogy

a férfi el akarta venni anyjától Dominikát.

baby-499976_960_720

A kép illusztráció - Forrás: Pixabay


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
A hóesést akarták megnézni, legalább 21-en meghaltak Pakisztánban
Több mint százezer autóval indultak útnak, ebből ezernél is több akadt el az utakon.

Link másolása

hirdetés

Turisták özönlötték el a Pakisztán északi részén található Muree városát, ugyanis a térségben szokatlanul sok hó esett. A BBC információi szerint több mint százezer autóval érkeztek a nézelődők, ám péntekről szombatra virradóan sokan az utakon ragadtak a havazás miatt – írta meg a 24.hu.

A rendőrség információi szerint a több mint ezer autóban legalább 21-en meghaltak.

Közülük legkevesebb hatan halálra fagytak, a többi esetben egyelőre nem ismerik a halál okát. Sejthető azonban, hogy néhányan megfulladtak az autóikban, mivel a kihűlés ellen járatták a motorokat. Az alábbi Twitter-videó bemutatja, hogy milyen kétségbeejtő a helyzet a helyszínen:

hirdetés

Az ország belügyminisztere elmondta, hogy az elmúlt 15-20 évben nem volt ennyi turista a környéken, ebből adódik a krízis. Murree környékét katasztrófa sújtotta övezetté nyilvánították és jelenleg a gáz- és vízszolgáltatás is akadozik.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Meghalt egy kerékpáros, aki tévedésből hajthatott fel az M43-as autópályára
A férfin nem volt fényvisszaverő mellény, ki szeretett volna húzódni a leállósávba, ekkor érte a baleset.

Link másolása

hirdetés

Halálra gázoltak egy, a belső sávban bicikliző középkorú férfit az M43-as autópályán. A baleset péntek délután történt Algyő közelében. A biciklis a sztráda előtti körforgalomnál mehetett fel az autópályára, tévedésből.

Úgy tudni, megpróbált kihajtani a leállósávra, amikor elsodorta egy furgon, majd egy kocsi is elütötte.

A férfin nem volt fényvisszaverő mellény, a sérüléseibe a helyszínen belehalt.

A Tények teljes riportja az esetről


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Életfogytiglant kaptak az ártatlan georgiai fekete férfit lelövő gyilkosok
Ketten közülük életük végéig börtönben maradnak, a megbánás legkisebb jelét sem mutatták. Az ítéletet mindhárman megfellebbezik.

Link másolása

hirdetés

Gregory McMichael (66), Travis McMichael (35) és William Bryan ügye két évvel ezelőtt kezdődött. A három elkövető az autójával üldözőbe vett egy fekete férfit, Ahmed Arberyt, aki a környékükön kocogott. Az indokuk az volt, hogy Arbery hasonlított egy betörőre – ezért megtámadták, dulakodni kezdtek vele, Travis pedig egy sörétes puskával megölte.

A három vádlott bűnösségéről már novemberben döntött az esküdtszék.

Az apja-fia páros és az akciót levideózó szomszédjuk arról próbálta meggyőzni az esküdteket, hogy önvédelemből cselekedtek, ezt azonban nem hitték el nekik – írja a 444.hu. Az ügyben döntő bíró a két fővádlottat – a két McMichaelt – kőszívűnek nevezte, és mivel a megbánás legkisebb jelét sem mutatták, életfogytiglani börtönre ítélte őket. Bryan szintén életfogytiglanit kapott, de 30 év múlva feltételesen szabadulhat. Az ítélet ellen mindhárman fellebbeztek.

Arbery gyilkosai hamarosan egy külön perben újra bíróság elé állnak gyűlöletbűncselekmény gyanúja miatt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Egy zárt rendőrségi területre jutott be valaki illegálisan a Budai Vár közelében, a TEK is kivonult
A helyszínen késő este több rendőri szerv is intézkedett.

Link másolása

hirdetés

Illegálisan hatolt be valaki egy zárt rendőrségi területre a Budai Vár közelében szombaton késő este - írta éjjel az MTI. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyelete annyit közölt, hogy "több rendőri szerv (KR, BRFK, TEK) részvételével intézkedés van folyamatban egy zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás miatt".

A Telex arról számolt be, hogy több olvasójuk is jelezte, szombat este 10 óra körül sok rendőrségi járművet láttak.

Egyikük elmondta, hogy többek között

a TEK páncélozott járművét, körülbelül 20 kisbuszt is látott, melyek a Vár felé mentek.

Egy másik olvasó pedig sok egyenruhást is látott, akik egy "gyártelephez hasonlító területre nyomultak be".

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: