/kekhirek/evek-ota-terrorizalta-eroszakos-fia-szilagyi-istvant-o-viszont-a-vegsokig-vedte/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

KÉK HÍREK

Évek óta terrorizálta erőszakos fia Szilágyi Istvánt, ő viszont a végsőkig védte

A meggyilkolt színész sosem ismerte el, hogy fia tényleg komolyan bántalmazta őt.

Link másolása

hirdetés

Éveken át nyíltan bántalmazta Szilágyi István színművészt a fia, ám az édesapa mégis mindent megtett, hogy fiát ne büntessék meg. Olyannyira védte a férfit, hogy sokszor magát hibáztatta, amikor a súlyos bántalmazás miatt kórházba került - írja a Blikk.

A színész, és felesége, Jolán élete egyébként sem volt fenékig tejfel, 25 milliós bankhitellel küzdöttek, életüket egy romos, fűtetlen házban tengették Rákosligeten nélkülözve. Velük élt fiuk, Péter is, aki egykor operatőrként dolgozott, ám az utóbbi években munkanélküliként hivatkoztak rá a lapok. A bántalmazásról először 2016-ban érkezett hír, amikor állítólag egy ostorral csapott oda úgy édesapjának, hogy kórházba kellett vinni. Pár hónappal később egy filmes díjátadón volt jelenése Szilágyinak, aki egy jókora monoklival a szeme alatt jelent meg az eseményen.

A színész azonban elintézte annyival, csupán egy véletlen baleset történt.

2017 júniusában addig fajult a bántalmazás, hogy ismét mentőt kellett hívni Szilágyihoz, mivel fia három bordáját is eltörte. Ekkor végre kihívták a rendőröket is, akik bilincsben vitték el a férfit.

hirdetés

A bántalmazásból bírósági ügy lett, amely során a férfi végig tagadta a bántalmazást tényét, de ami még meglepőbb, hogy Szilágyi is sírva bizonygatta a bírónak, hogy sérülései csupán baleset vagy ártatlan játék eredménye.

„Úgy voltam vele, hogy inkább velem verekedjen, rajtam vezesse le a dühét, mint máson… Biztos, hogy van oka a nézeteltérésünknek, és ebben mind a ketten hibásak vagyunk. Úgy érzem, ezeket én váltom ki.

Én is ember vagyok, én is hibás vagyok. Biztos, mert engedtem neki, hogy korábban lehülyézzen. Összevert a fiam, de hazavárom”

- mondta el akkoriban a Blikknek.

Bár az egyik vallomásában elmondta, hogy egyszer negyed órán keresztül ütötte a férfi az arcát és a mellkasát, később azt állította, hogy nem emlékszik, hogy ilyet mondott volna.

A bántalmazást mindig tagadta, többször arra hivatkozva, hogy "csak játék volt", de azzal is védekezett, hogy nem a fia ütötte meg, csupán megbotlott az udvaron, és ráesett a farakásra.

A bíróság végül bűnösnek találta a férfit, mégsem kellett börtönbe vonulnia: két év szabadságvesztésre ítélték súlyos testi sértésért, ám a büntetést három évre felfüggesztették arra hivatkozva, hogy a vádlott büntetlen előéletű. A férfit mégis megviselte a hét hónap, amit a Venyige utcai fogdában töltött a jogi procedúra alatt. Akkor azt nyilatkozta a lapoknak, hogy hazatért, és újra szent a béke.

Alig egy hónappal később Szilágyi ismét kórházba került, ám nem teljesen tisztázott, hogy miért. Az biztos, hogy csípőműtétet végeztek rajta, mert letört egy darab a csontból - a fia szerint csak egy rossz mozdulat miatt, azonban egy névtelen telefonáló azt mondta, a színészt ismét a fia bántotta. Az ismerősök és helyiek a különböző lapoknak azt nyilatkozták, hogy a férfi sokat ivott, sokszor részegen esett neki édesapjának, és sok vitát szült a család anyagi helyzete is.

A férfi ügye végül 2018 júliusában zárult le, amely végén a bíróság nem változtatott az eredeti ítéleten. Mikor fia hazajött, szintén a Blikknek azt nyilatkozta boldogan a színész:

„Végre túl vagyunk rajta, hála az égnek, de ez az egész szörnyűség hiába volt, hiszen a fiam nem bántott, félreértett mindenki.”

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, a rendőrségi jelentés szerint ma letartóztattak egy Sz.Péter nevű férfit a XVII. kerületben, aki megölte édesapját. Az információk szerint egy kalapáccsal mért ütéseket az apja fejére, aminek következtében az áldozat elhunyt. Minden jel arra mutat, hogy Szilágyi Istvánnal hosszú évek bántalmazása után végül végzett a fia, annak ellenére, hogy apja mindvégig védte őt.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk