hirdetés

Esernyőnek álcázott fegyvereket és robbanóanyagot gyártott egy férfi Tolnában

Meg is ölhetett volna velük valakit. Mutatjuk a videót!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. május 05.

hirdetés

Robbanóanyaggal vagy robbanószerrel, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés miatt folytat nyomozást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság - írja a Police.hu A Terrorelhárítási Központ felderítési tevékenysége során információt kapott arról, hogy K. Dániel engedély nélkül lőfegyvereket, illetve robbanóanyagot gyárt egy pincehelyi ingatlan területén. Az ingatlanhoz több mellékhelyiség is tartozik.

KIderült, hogy a férfi több alkalommal lövéseket adott le a nála lévő illegális lőfegyverekkel. A TEK műveleti egysége 2017. május 3-án elfogta K. Dánielt, és átadta a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságnak.

A helyszínen a rendőrök – az elsődleges szakértői vélemény alapján – 25 éles lőszert, 22-es kaliberű álcázott fegyvereket és HMTD típusú robbanóanyagot találtak. K. Dániel a fegyvereket úgy álcázta, hogy esernyők nyelébe építette bele az emberélet kioltására is alkalmas szerkezeteket.

A Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálata a robbanóanyagot – tekintettel annak instabil állapotára - május 4-én, csütörtökön felrobbantotta. K. Dánielt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A férfi elfogása, a tetthely felderítése és a robbanóanyag megsemmisítése:

hirdetés

Forrás: Police.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk