hirdetés

"Érzem, hogy Fanni még él" - megszólalt VV Fanni édesanyja

A rendőrség szerint már nincs remény.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2017. december 12.

hirdetés

Továbbra sem találják a november 20-án eltűnt Novozánszki Fannit, ám a rendőrség már biztos abban, hogy a lányt meggyilkolták. Az ügyben egy dunaújvárosi férfit is őrizetbe vettek, aki a barátja, vagy szeretője lehetett az egyelőre eltűntként keresett egykori villalakónak.

A Blikk Fanni édesanyjánál járt, aki a lapnak elmondta: még mindig nem adták fel a reményt és várják haza a lányt. Édesanyja hisz abban, hogy az eltűnt fiatal még élve előkerülhet.

"Múlt hétfőn közölték velünk a rendőrök, hogy már csak holttestet keresnek, de én azt érzem, hogy Fanni még él. Persze, lehet, hogy ez csak tagadás, sokk, de valamiért ezt érzem. Bármit megadnék azért, hogy éljen a lányom"

- jelentette ki az elkeseredett édesanya, majd hozzátette:

"Bár van Fanninak lakása Budapesten, amikor ott jártunk, elhoztam a kontaktlen­csetartóját, hogy itthon legyen, ha kell neki. Ott van az ágya fölötti polcon. Régen elköltözött már innen, néhány bútort be is pakoltunk a szobájába, de ide bármikor jöhetett, most is jöhetne. Nem könnyű ide bejönnöm, nem is voltam itt jó ideje, mert elérzékenyülök."

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk