/kekhirek/elrabolt-egy-egyeves-gyereket-egy-hazaspar-amerikaban-hogy-sajatjukkent-nevelhessek-fel/
hirdetés

KÉK HÍREK

Elrabolt egy egyéves gyereket egy házaspár Amerikában, hogy sajátjukként nevelhessék fel

Az anyuka az utcán tolta egy babakocsiban a kisfiát, amikor fegyvert fogtak rá, majd a hadakozása ellenére elvitték a gyerekét. Szerencsére épségben visszakapta a kicsit, a házaspárt pedig őrizetbe vették.
hirdetés

Őrizetbe vettek egy házaspárt az amerikai Georgia államban, miután a gyanú szerint elraboltak egy kisgyereket az édesanyja mellől.

Az eset még szombaton történt, aznap le is tartóztatták Maynor Dario Valera Zunigát és Kristin Nicole Valera Zunigát.

A pár Chamblee városában, az utcáról vitt el egy egyéves kisfiút, akit az édesanyja egy babakocsiban tolt.

A rendőrség közlése szerint egy barna autóval közelítették meg az anyát és gyermekét, majd egy férfi kiszállt belőle és fegyvert szegezett az anyára. Amikor a férfi megpróbálta elvenni a fiát, a nőnek sikerült elcsenni a fegyvert, amivel megpróbálta meglőni a támadót, de nem sült el. A dulakodásban leszakított a férfi nadrágjáról egy darabot és az egyik cipőjét is elvette. Eközben a kocsiból kiszállt egy nő is, aki felvette a kisgyereket, majd a pár beszállt az autóba és elhajtottak.

Az elrabolt kisfiú édesanyja, Leslie Bamaca rögtön értesítette a rendőrséget a történtekről. Még aznap el is kapták a házaspárt, akit a gyerekrablással gyanúsítanak. Zunigáék a helyi rendőrfőkapitány elmondása szerint kb. egy éve házasok, és nincs gyermekük.

hirdetés

Azért akarhatták elrabolni a kis Mateo Alejandro Montufar-Barrert, hogy sajátjukként neveljék fel.

A rendőrség kiderítette, nem sokkal azelőtt, hogy a kicsit elvették volna az édesanyjától, egy másik gyereket is megpróbáltak elrabolni az anyja mellől, de a nőnek sikerült elmenekülnie a gyermekével együtt.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk