KÉK HÍREK

Éhen halt egy 20 hónapos kislány, mert hatnapos bulizásra induló anyja egyedül hagyta a lakásban

Azt hazudta a mentősöknek, hogy a gyerek egész nap rosszul volt és aludt, miközben hat napja látta utoljára.
Fotó: Sussex Police - szmo.hu
2021. augusztus 07.


Link másolása

Elképzelhetetlen kínokat állhatott ki az a 20 hónapos kislány, akit két óra híján hat teljes napra magára hagyott a lakásban a bulizni induló anyukája, írja a The Sun. Az eset még 2019 decemberében történt az angliai Brightonban, az akkor 18 éves Verphy Kudit pénteken ítélte 9 év börtönre a bíróság.

A biztonsági kamerák rögzítették, amikor 2019. december 5-én a 18 éves nő elhagyja otthonát, és hatnapos bulizásra indult. Verphy december 11-én délutánt ért haza, addig a 20 hónapos Asiah teljesen egyedül volt a lakásban. Szemtanúk szerint a láthatóan szétcsapott nő előbb a szemetesekhez ment és csak utána indult el a lakásba. Ezután három óra telt el, mire Verphy tárcsázta a segélyhívót, és hisztérikusan azt kiabálta a telefonba:

"Segítség, a gyerekem nem ébred fel!"

A kiérkező mentősöknek azt hazudta, hogy Asiah egész nap rosszul volt, szinte végig aludt, miután egy banánt evett és tejet ivott. A mentősöknek már akkor feltűnt, hogy a kislány teste kihűlt és jóformán teljesen merev volt.

Az anya ezután új történettel állt elő, miután a rendőrség szembesítette a biztonsági kamerák felvételével, amin látszott, hogy hat napig volt távol. A nő végül a tárgyaláson beismerte az emberölést.

Az egyik szakértő szerint a kis Asiah feltehetően hangosan sírt, amit egy idő után abbahagyott, mert nem reagált az anyja.

A gyerek folyamatosan elgyengült, egy idő után már annyira ki lehetett száradva, hogy sírni sem volt ereje, miközben valószínűleg pokoli fájdalmai lehettek az éhezéstől.

A bíró a záróbeszédben szembesítette Verphyt azzal, hogy „a saját vágyait helyezte előtérbe a gyerek igényeivel szemben”.

A bulizó gyerekgyilkos anyáról több fotó is készült a hat nap alatt különböző szórakozóhelyeken, ahol láthatóan jól érezte magát. Az egyik tanú szerint egyszer ugyan szomorú lett, és elmondta, hogy hiányzik neki a kislánya, mert ennyi időt nem szoktak külön tölteni, de jó kezekben van, mert a nagyanyja vigyáz rá.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Horrorisztikus gázolást rögzített egy térfigyelő kamera a Bécsi úton
A felvételen látszik, hogy piros volt a lámpa a gyalogosoknak, egy férfi mégis úgy döntött, átkel az úton.

Link másolása

A Szépvölgyi út és a Bécsi út kereszteződésében, a villamostól indult el egy középkorú férfi az út másik oldalára. A piros jelzés ellenére is lelépett az úttestre, ahol elütötte egy nagy sebességgel érkező fehér autó. A Bp-i Autósok Közössége megtudta, hogy

a férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították, miután több métert repült.

Az alábbi videót csak erős idegzettel rendelkezőknek ajánljuk megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
22 éves, ismert nógrádi vállalkozó halt meg a zagyvaszántói balesetben
Gáspár Győző is megemlékezett róla a közösségi oldalán, ugyanis jó viszonyban van B. Tamás családjával.
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

A 22 éves férfi április 9-én, dél körül sodródott le a 16-os főút Zagyvaszántóhoz közeli szakaszáról. A Porsche sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Bp-i Autósok portál azt írja, egy Salgótarjánban ismert fiatal vállalkozó, B. Tamás volt az áldozat.

“Szomorú szombat ez a mai nap… szomorú, mert a kedves barátunk elvesztették egyetlen gyermeküket!

Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni… 22!!!Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan!” - írta Gáspár Győző a Facebookon, ahová képet is feltöltött az áldozatról.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
Büntetőfékezett egy kisteherautós egy 40 óvodást szállító busz előtt Szentendrén
Az ovisok kirándulni indultak. Szerencsére mindegyikük be volt kötve, így senki sem sérült meg.
Címkép: police.hu - szmo.hu
2022. április 07.


Link másolása

Óvodásokat szállító autóbusz előtt fékezett be egy kisteherautó Szentendrénél - számolt be róla a police.hu.

A kisteherautó a Dobogókői útról szeretett volna jobbra kanyarodni Budapest felé a 11-es útra, a busz elé sorolt volna be, de nem tudott. Miután sikerült kikanyarodnia, megelőzte a buszt, majd visszatérve a külső sávba beletaposott a fékbe.

A buszsofőr próbálta elkerülni a balesetet, de a két jármű között nagyon kicsi volt a távolság, nem tudott időben megállni, a kisteherautónak ütközött.

Mindkét jármű megsérült.

Az autóbuszon 40 kisgyerek utazott öt óvónő kíséretében, a szentendrei ovisok kirándulni indultak. A 3 és 6 év közötti lurkóknak és vigyázóiknak nem esett baja, mindnyájan használták a biztonsági övet.

Az autóbusz elején és hátulján egyértelmű jelzés figyelmeztetett: „Gyermekszállítás”.

A kisteherautó 50 éves pilisvörösvári vezetője nem tett vallomást, annyit mondott csak, nem érzi úgy, hogy büntetőfékezett volna, a gyanúsítás ellen panaszt tett.

Egy, az ütközés, valamint az azt megelőzően történtek szemtanúja szerint a busznak esélye sem volt elkerülni a balesetet. Arra is kitért, a külső sáv előttük járműmentes volt, a kisteherautó fékezését semmilyen közlekedési szituáció nem indokolta.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 50 éves férfi ellen, egyben elvették vezetői engedélyét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
Felhozták a jósvafői barlangban elhunyt búvár holttestét
A Terrorelhárítási Központ (TEK) közölte, hogy a balesetet szenvedett búvár megtalálásáért folyó művelet vasárnap rendkívüli esemény nélkül befejeződött.
Forrás: TEK/MTI - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

Azt írták, hogy a jósvafői Kossuth-barlangban április 3-án eltűnt barlangi búvár utáni kutatás, megtalálása, felszínre hozatala és a művelet technikai biztosítása rendkívüli körülmények között történt.

Kiemelték, hogy a művelet koordinálását végző Terrorelhárítási Központ szakemberei a barlangi- és búvármentő szakemberekkel végig a lehető leggyorsabb, de a legbiztonságosabb végrehajtást szem előtt tartva működtek együtt a helyszínen.

Mede Márton tűzoltó főtörzsőrmester, tűzoltóbúvár, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálatának tagja múlt vasárnap szabadidejében hajtott végre tervezett feltáró merülést, amely közben eltűnt.

A Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Hajdu János köszönetét fejezte ki a mentésben közreműködőknek. A közlemény szerint a műveletben 18 szervezet, mentőszolgálat, egyetem és cég vett részt.

A címlapképen az látható, ahogy a TEK fõigazgatója (középen) koordinálja a Kossuth-barlangban eltûnt búvár utáni kutatási mûveletet.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk