hirdetés

Egy krematóriumot is meghívott az önkormányzat a ceglédi óvoda felújítására

9 millión múlott, hogy nem ők kapták a megbízást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 06.

hirdetés

A ceglédi önkormányzat öt piaci szereplőtől kért árajánlatot az egyik városi óvoda felújítására. Köztük volt a Ceglédi Krematórium Kft-t is. A beérkezett három pályázatból végül a legkedvezőbb kapta a megbízást, így a Víg és Társa 2000 Kft. végezheti el a nettó 123 milliós munkálatokat.

A krematórium kilenc millióval drágább lett volna, ezért csúsztak le a projektről - írta a Ceglédi Spotlight. A cég temetkezéssel és építőipari munkákkal is foglalkozik, és jelentős nyereséget (40 millió forintnyi profitot) könyvelhetett el korábbi munkáival.

A 24.hu az ügy kapcsán arról írt, hogy Cegléden más furcsaságok is történtek az utóbbi időben. A közétkeztetés másfélszer drágább lett, a kórház betegszállító cégénél pedig kamuszerződés és feketepénz fordulhatott elő. De például kiderült, hogy a kórház igazgatója, a betegszállító cég vezetőnője és annak férje közösen egy marhatelepet akart vásárolni, de végül ketten kiléptek az üzletből, mikor a vásárláshoz szükséges pénz eredetét kezdte a lap firtatni.

Fotó forrása: Google Maps


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk