hirdetés

Egy 9 éves autista kisfiút megbilincselve vittek el egy iskolai verekedés után

A gyereket rövid ideig fogva is tartották, és vádat emeltek ellene Indianában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. október 30.

hirdetés

Egy édesapa tette közzé azt a videót, amin az látszik, hogy a rendőrök megbilincselik és letartóztatják a 9 éves kisfiát, aki összeverekedett egy őt bántalmazó fiúval az iskolában.

Az apa, Ronnie Sheperd szerint a fiát egy iskolatársa többször is bántotta.

A kisfiú hiába szólt a tanárainak: amikor a másik fiú néhány nap alatt már másodszor ütötte meg, megvédte magát. "Mivel autista, amikor megütötték, védekezni kezdett, és megütötte a tanárnőt is, aki szét akarta választani őket" – mondta a fiú apja.

Az iskola egyik diákja azonban másképp emlékszik a történtekre. Szerinte az autista gyerek lökte le a földre a másikat, és fojtogatni kezdte, majd ezután támadt a tanárnőre.

A tanárok úgy látták, veszélyben van a gyerekek testi épsége, ezért hívták a rendőrséget. Az eset óta az autista fiú iskolát váltott, ahol az apja szerint remekül boldogul, és a vádakat is ejtették ellene.

hirdetés

"Nagyon megrázta a fiamat az eset. Egyetlen kilencéves sem érti, mi történik, ha letartóztatják."

Bár a videón az édesapa perrel fenyeget, most úgy döntött, mégsem tesz jogi lépéseket. A videót az ügyvédje javaslatára nem tette közzé korábban, megvárta, hogy lezáruljon az ügy. A kisfiú egyébként, miután lehiggadt, bocsánatot kért a tanárnőtől.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk