/kekhirek/egri-tinedzserveres-megszolalt-biztonsagi-or-elmeselte-mik-voltak-a-pofon-elozmenyei/
NULL
hirdetés

KÉK HÍREK

Egri tinédzserverés - megszólalt biztonsági őr, elmesélte, mik voltak a pofon előzményei

A kidobó azt mondja: sokszor a szülők sem tudják, hogy az alkohol és a drogok hatására mennyire megváltoznak a fiatalok a szórakozóhelyeken.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 02.

hirdetés

Ahogy korábban mi is megírtuk: megvertek egy 15 éves tinédzsert a kidobók egy egri moziban. Az Index által bemutatott videón akkor annyi látszott, hogy valaki többször megpofoz egy szórakozó fiatalt, ám a felvételen nem mutatták az előzményeket.

Mindeddig annyit lehetett tudni, hogy egy hivatalos diáknapi afterpartin csattantak el a pofonok. A bulit szervező Project Nights a portál érdeklődésére elmondta, hogy nem látták az esetet, de később kiderítették, hogy egy - egyébként hírhedten balhés -fiatalokból álló társaság egy ártatlanul szórakozó csapatba belekötött, majd ezután próbálta a biztonsági személyzet eltávolítani a rendezvényről a társaság a balhés személyeit. Azok nem mentek haza, sőt, a személyzetre is rárontottak.

Most felvételen látható kidobó is megszólalt az ügyben, és pénteken közösségi oldalán leírta az eset előzményeit.

F. D. azt írja: jól ismerte a fiatal családját és a fiú gyakran jár úgy szórakozni, hogy ő figyelt rá buli közben, és aznap is őt kérte meg az édesapa, hogy "nézzen rá" a gyerekre. Az aznap esti eseményeket így idézi fel:

"Azon a szombat éjszakán szintén szóltak, pontosabban a barátnője jött szólni, hogy Bence balhézik, mondtam neki, hogy ő mindig, tehát nem lepődök meg.

hirdetés

Ezt követően odanéztem ez a fiú egy pár fős társasággal vitatkozott mire elindultam már ütötte őket!"

- írja a biztonsági őr, aki hozzáteszi: nemcsak a szórakozókat, hanem a biztonsági őröket is megtámadta a később megpofozott fiatal.

"Odaértem, nekünk fordult - nem hátulról érkeztünk aki ismer tudja hogy nem riadok vissza attól, ha valaki szembefordul velem-, nekünk támadt. Próbáltuk megnyugtatni, lefojtani, állon vágott engem is, volt ott fejberúgás, térdelés a részéről, minden ami kell és elvárható attól. aki valakit meg akar verni. Egy fiatal ökölvívó fiúról van szó - teszi hozzá F.D..

A posztban arra is felhívja a figyelmet, hogy a felvételeken a fiatalok a kötekedő tinédzsert nyugtatják, és kiemeli: az azóta elindult rendőrségi ügyben a fiatal mindent elismert.

" A felvilágosult szülőknek ajánlanám, hogy

korán kellene kezdeni a nevelést, hogy ne ránk maradjon, meg lehet hogy a gyerek otthon nagyon jó fiú/lány, csak azt kellene látni, mikor ugyanezekből a gyerekekből a kábítószerek, a gyógyszerek, az alkohol milyen állapotot idéznek elő; nézzék meg mikor önkívületben tombolnak"

- emeli ki az érintett.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


NULL
hirdetés
KÉK HÍREK

Órákkal a kivégzés előtt haladékot kapott a halálra ítélt amerikai nő

A halasztás azt jelentheti, hogy Lisa Montgomeryt jó eséllyel ki sem fogják végezni. Mert mire erre sor kerülne, már beiktatják a halálbüntetés-ellenes Joe Bident, aki megkegyelmezhet neki.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Magyar idő szerint kedd éjfélre tűzték ki Lisa Montgomery kivégzését. Montgomery az egyetlen, szövetségi siralomházban lévő nő. A nő horrorfilmbe illő gyilkosságot és csecsemőrablást követett el, amiért 2004-ben ítélte halálra a bíróság. Megfojtott egy nyolc hónapos várandós kismamát, kivágta belőle a magzatot, és elrabolta a gyereket, aki túlélte a tragédiát.

Kivégzését először december 8-ra tűzték ki, ám ezt a bíróság elhalasztotta, miután ügyvédei elkapták a koronavírust. Ezután a Szövetségi Büntetés-végrehajtási Igazgatóság vezetője, Michael Carvajal tűzte ki az újabb időpontot január 12-re.

Azonban kevesebb mint 24 órával a kitűzött időpont előtt egy szövetségi bíró halasztást rendelt el

- írja a CNN. A lap szerint

James Hanlon arra adott haladékot, hogy tarthassanak még egy meghallgatást azzal a céllal, hogy eldöntsék, Montgomery megfelelő állapotban van-e a kivégezéshez.

hirdetés

A meghallgatás dátumát egyelőre nem tűzték ki. Ez pedig azt jelentheti, hogy a nőt jó eséllyel ki sem fogják végezni. Ugyanis abban az esetben, ha a meghallgatás után úgy döntenek, Montgomery kivégezhető, az amerikai elnök még mindig megkegyelmezhet neki. A halasztás miatt a döntés már az új elnök, Joe Biden kezében lesz. Ő pedig ellenzi a halálbüntetést.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

NULL
hirdetés
KÉK HÍREK

Eltörte az udvarukba betévedő kölyökkutya lábát egy 18 éves fiú Bátonyterenyén

A bíróság felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a fiatalt.
A címkép illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a Salgótarjáni Járásbíróság azt a fiatal férfit, aki csonttörést okozva bántalmazott egy kölyökkutyát - írja közleményében az Ügyészség.

A 18 éves vádlott bátonyterenyei ingatlanának udvarára tavaly június közepén egy nap alatt többször is betévedt egy féléves kölyökkutya, amelyet a férfi az utolsó alkalommal a hátsó lábainál fogva nagy erővel áthajított a kapun.

A kutya a ház előtti betonútra csapódott, és jobb hátsó lábán combcsonttörést szenvedett.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség a fiatalember ellen állatkínzás bűntette miatt emelt vádat.

A 18. életévét az elkövetéskor épp csak betöltő fiú beismerte tettét. A Salgótarjáni Járásbíróság az ügyészi indítványnak megfelelően nyolc hónap, végrehajtásában egy évi próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a vádlottat, és kötelezte az eljárás során felmerült 30.700 Ft bűnügyi költség megfizetésére is.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés
KÉK HÍREK

Kilenc napig fogva tartották és verték lakótársukat, hogy megszerezzék a 8 milliós örökségét

A zsarolók végül közel 6 millió forinthoz jutottak hozzá, de már elkapták őket a rendőrök.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Elfogtak egy párt Budapesten, akik kilenc napig fogva tartotották két lakótársukat a közös albérletükben, miután egy kihallgatott beszélgetésből megtudták, hogy egyiküknek nyolcmilliós öröksége van - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

Még tavaly decemberben zárták be a két férfit az albérletbe, többször bántalmazták és gáz- és riasztófegyverrel, kalapáccsal és baltával fenyegették őket, hogy megszerezzék az örökséget. Végül közel 6 millió forinthoz jutottak hozzá.

A kispesti rendőrök január 7-én délután a XVIII. kerületben fogták el a 26 éves K. Sándort és barátnőjét, a 23 éves H. Máriát, akiket zsarolás és személyi szabadság megsértése miatt hallgattak ki gyanúsítottként, majd őrizetbe is vették őket. A bíróság január 10-én rendelte el letartóztatásukat.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés

Kizuhant a tizedikről egy 23 éves lány, de túlélte, most intenzíven ápolják

A lány nagyjából 30 métert zuhant, egy fa lombjára érkezett először.
A címkép illusztráció: Unsplash/Ben Allan - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Kizuhant egy szegedi panelház 10. emeleti ablakából egy 23 éves nő Szegeden - írja a Bors. A lány csodával határos módon túlélte a zuhanást, jelenleg intenzív osztályon ápolják.

A lap információi szerint a lány nemrég költözött el a szüleitől, boldog volt, amikor sikerült albérletet találnia és úgy tűnt, egyedül is megállja a helyét az életben.

Szerdán eddig tisztázatlan körülmények között zuhant a mélybe az ablakpárkányról. A 10. emeletről nagyjából harminc métert esett, ám szerencséjére egy fa lombjára érkezett először, ami okozott sérüléseket, de egyben lassította is a zuhanást

- jegyzi meg a Bors.

A lapnak az egyik szemtanú az mondta:

"éppen a szobámban voltam, amikor hallottam egy tompa puffanást. Ijesztő látvány volt a fiatal lány a földön fekve. Szerencsére a mentők hamar a helyszínre érkeztek, és stabilizálták az állapotát".

A Bors a családhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy a lány még kórházban fekszik.

hirdetés

"Szerencsére az orvosoknak sikerült stabilizálniuk D. állapotát. Több súlyos sérülést is szenvedett. A családját természetesen megviselték a történtek, főleg, mivel a koronavírus-járvány miatt most még bemenni sem tudnak hozzá a kórházba, mert látogatási tilalom van" - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő ismerős, aki nem tudja pontosan, hogy mennyire súlyosak a lány sérülései.

"Annyit tudok, hogy életben van, és különböző vizsgálatokat végeznek rajta"

- tette hozzá.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Borsnak azt mondta: az esettel kapcsolat­ban nem merült fel olyan körülmény, amely miatt eljárást indítottak volna.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: