KÉK HÍREK

Egri tinédzserverés - megszólalt biztonsági őr, elmesélte, mik voltak a pofon előzményei

A kidobó azt mondja: sokszor a szülők sem tudják, hogy az alkohol és a drogok hatására mennyire megváltoznak a fiatalok a szórakozóhelyeken.

Link másolása

Ahogy korábban mi is megírtuk: megvertek egy 15 éves tinédzsert a kidobók egy egri moziban. Az Index által bemutatott videón akkor annyi látszott, hogy valaki többször megpofoz egy szórakozó fiatalt, ám a felvételen nem mutatták az előzményeket.

Mindeddig annyit lehetett tudni, hogy egy hivatalos diáknapi afterpartin csattantak el a pofonok. A bulit szervező Project Nights a portál érdeklődésére elmondta, hogy nem látták az esetet, de később kiderítették, hogy egy - egyébként hírhedten balhés -fiatalokból álló társaság egy ártatlanul szórakozó csapatba belekötött, majd ezután próbálta a biztonsági személyzet eltávolítani a rendezvényről a társaság a balhés személyeit. Azok nem mentek haza, sőt, a személyzetre is rárontottak.

Most felvételen látható kidobó is megszólalt az ügyben, és pénteken közösségi oldalán leírta az eset előzményeit.

F. D. azt írja: jól ismerte a fiatal családját és a fiú gyakran jár úgy szórakozni, hogy ő figyelt rá buli közben, és aznap is őt kérte meg az édesapa, hogy "nézzen rá" a gyerekre. Az aznap esti eseményeket így idézi fel:

"Azon a szombat éjszakán szintén szóltak, pontosabban a barátnője jött szólni, hogy Bence balhézik, mondtam neki, hogy ő mindig, tehát nem lepődök meg.

Ezt követően odanéztem ez a fiú egy pár fős társasággal vitatkozott mire elindultam már ütötte őket!"

- írja a biztonsági őr, aki hozzáteszi: nemcsak a szórakozókat, hanem a biztonsági őröket is megtámadta a később megpofozott fiatal.

"Odaértem, nekünk fordult - nem hátulról érkeztünk aki ismer tudja hogy nem riadok vissza attól, ha valaki szembefordul velem-, nekünk támadt. Próbáltuk megnyugtatni, lefojtani, állon vágott engem is, volt ott fejberúgás, térdelés a részéről, minden ami kell és elvárható attól. aki valakit meg akar verni. Egy fiatal ökölvívó fiúról van szó - teszi hozzá F.D..

A posztban arra is felhívja a figyelmet, hogy a felvételeken a fiatalok a kötekedő tinédzsert nyugtatják, és kiemeli: az azóta elindult rendőrségi ügyben a fiatal mindent elismert.

" A felvilágosult szülőknek ajánlanám, hogy

korán kellene kezdeni a nevelést, hogy ne ránk maradjon, meg lehet hogy a gyerek otthon nagyon jó fiú/lány, csak azt kellene látni, mikor ugyanezekből a gyerekekből a kábítószerek, a gyógyszerek, az alkohol milyen állapotot idéznek elő; nézzék meg mikor önkívületben tombolnak"

- emeli ki az érintett.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Horrorisztikus gázolást rögzített egy térfigyelő kamera a Bécsi úton
A felvételen látszik, hogy piros volt a lámpa a gyalogosoknak, egy férfi mégis úgy döntött, átkel az úton.

Link másolása

A Szépvölgyi út és a Bécsi út kereszteződésében, a villamostól indult el egy középkorú férfi az út másik oldalára. A piros jelzés ellenére is lelépett az úttestre, ahol elütötte egy nagy sebességgel érkező fehér autó. A Bp-i Autósok Közössége megtudta, hogy

a férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították, miután több métert repült.

Az alábbi videót csak erős idegzettel rendelkezőknek ajánljuk megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

22 éves, ismert nógrádi vállalkozó halt meg a zagyvaszántói balesetben
Gáspár Győző is megemlékezett róla a közösségi oldalán, ugyanis jó viszonyban van B. Tamás családjával.
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

A 22 éves férfi április 9-én, dél körül sodródott le a 16-os főút Zagyvaszántóhoz közeli szakaszáról. A Porsche sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Bp-i Autósok portál azt írja, egy Salgótarjánban ismert fiatal vállalkozó, B. Tamás volt az áldozat.

“Szomorú szombat ez a mai nap… szomorú, mert a kedves barátunk elvesztették egyetlen gyermeküket!

Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni… 22!!!Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan!” - írta Gáspár Győző a Facebookon, ahová képet is feltöltött az áldozatról.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Büntetőfékezett egy kisteherautós egy 40 óvodást szállító busz előtt Szentendrén
Az ovisok kirándulni indultak. Szerencsére mindegyikük be volt kötve, így senki sem sérült meg.
Címkép: police.hu - szmo.hu
2022. április 07.


Link másolása

Óvodásokat szállító autóbusz előtt fékezett be egy kisteherautó Szentendrénél - számolt be róla a police.hu.

A kisteherautó a Dobogókői útról szeretett volna jobbra kanyarodni Budapest felé a 11-es útra, a busz elé sorolt volna be, de nem tudott. Miután sikerült kikanyarodnia, megelőzte a buszt, majd visszatérve a külső sávba beletaposott a fékbe.

A buszsofőr próbálta elkerülni a balesetet, de a két jármű között nagyon kicsi volt a távolság, nem tudott időben megállni, a kisteherautónak ütközött.

Mindkét jármű megsérült.

Az autóbuszon 40 kisgyerek utazott öt óvónő kíséretében, a szentendrei ovisok kirándulni indultak. A 3 és 6 év közötti lurkóknak és vigyázóiknak nem esett baja, mindnyájan használták a biztonsági övet.

Az autóbusz elején és hátulján egyértelmű jelzés figyelmeztetett: „Gyermekszállítás”.

A kisteherautó 50 éves pilisvörösvári vezetője nem tett vallomást, annyit mondott csak, nem érzi úgy, hogy büntetőfékezett volna, a gyanúsítás ellen panaszt tett.

Egy, az ütközés, valamint az azt megelőzően történtek szemtanúja szerint a busznak esélye sem volt elkerülni a balesetet. Arra is kitért, a külső sáv előttük járműmentes volt, a kisteherautó fékezését semmilyen közlekedési szituáció nem indokolta.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 50 éves férfi ellen, egyben elvették vezetői engedélyét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Felhozták a jósvafői barlangban elhunyt búvár holttestét
A Terrorelhárítási Központ (TEK) közölte, hogy a balesetet szenvedett búvár megtalálásáért folyó művelet vasárnap rendkívüli esemény nélkül befejeződött.
Forrás: TEK/MTI - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

Azt írták, hogy a jósvafői Kossuth-barlangban április 3-án eltűnt barlangi búvár utáni kutatás, megtalálása, felszínre hozatala és a művelet technikai biztosítása rendkívüli körülmények között történt.

Kiemelték, hogy a művelet koordinálását végző Terrorelhárítási Központ szakemberei a barlangi- és búvármentő szakemberekkel végig a lehető leggyorsabb, de a legbiztonságosabb végrehajtást szem előtt tartva működtek együtt a helyszínen.

Mede Márton tűzoltó főtörzsőrmester, tűzoltóbúvár, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálatának tagja múlt vasárnap szabadidejében hajtott végre tervezett feltáró merülést, amely közben eltűnt.

A Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Hajdu János köszönetét fejezte ki a mentésben közreműködőknek. A közlemény szerint a műveletben 18 szervezet, mentőszolgálat, egyetem és cég vett részt.

A címlapképen az látható, ahogy a TEK fõigazgatója (középen) koordinálja a Kossuth-barlangban eltûnt búvár utáni kutatási mûveletet.

Link másolása
KÖVESS MINKET: