/kekhirek/dugohelyzet-hatalmas-torlodas-van-az-orszag-szinte-osszes-autopalyajan/
hirdetés

KÉK HÍREK

Dugóhelyzet: hatalmas torlódás van az ország szinte összes autópályáján

Aki most készül elhagyni Budapestet, számítson arra, hogy tovább fog tartani az út.
hirdetés

Rossz hírekkel szolgált Útinform azok számára, akik ma indulnának nyaralni. Ugyanis az ország összes fontos autópályája el van dugulva: torlódásra kell számítani a román, illetve a szerb határnál, sűrű sorok várhatóak az M7-esen, illetve dugó van a M0-ás déli szektorában is. Győr felé állítólag nem olyan rossz a helyzet. Ezen a hétvégén a tartós kánikula miatt kamionstop sincs érvényben.

Íme a teljes jelentés:

Az M0-ás autóút déli szektorában a megnövekedett forgalom miatt telítettek a sávok az M5-ös autópálya felé. Az M0-s autóút M7-es autópálya csomópontjában, valamint a 25-os km-től a 29-es km-nél lévő M5-ös csomópontig torlódásra számítsanak az arra közlekedők. Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 120-as km-nél két személyautó ütközött össze. Sávzárásra, több km-es torlódásra kell készülni.jam-1776490_960_720

Az M7-es autópályán Budapesttől a Balaton felé a rendkívül erős forgalom miatt telítettek a sávok. Székesfehérvárig helyenként lassú haladásra, torlódásra kell számítani. A megnövekedett forgalom miatt érdemes elkerülni a 7-es főút Tárnok és Martonvásári közötti szakaszát.

Az 1-es főúton Öttevénynél a 139-es km-nél felborult egy furgon. Félpályán halad a forgalom. A 68-as főúton, Segesd és Böhönye között az 54-es km-nél egy személyautó az árokba hajtott. Egy sávon váltakozva halad a forgalom. A 7-es főúton, Siófok közelében, a 104-es km-nél baleset miatt félpályán halad a forgalom.

hirdetés

Az M43-as autópályán, az országhatár előtt várakozó személyautósor hossza 1-2 km. Hegyeshalomnál az M1-es autópályán, az osztrák határ előtt pár száz méteres a kilépésre váró kocsisor hossza.traffic-2158790_1920

via Útinform


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk