hirdetés

KÉK HÍREK

Dugóhelyzet: hatalmas torlódás van az ország szinte összes autópályáján

Aki most készül elhagyni Budapestet, számítson arra, hogy tovább fog tartani az út.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. augusztus 05.

hirdetés

Rossz hírekkel szolgált Útinform azok számára, akik ma indulnának nyaralni. Ugyanis az ország összes fontos autópályája el van dugulva: torlódásra kell számítani a román, illetve a szerb határnál, sűrű sorok várhatóak az M7-esen, illetve dugó van a M0-ás déli szektorában is. Győr felé állítólag nem olyan rossz a helyzet. Ezen a hétvégén a tartós kánikula miatt kamionstop sincs érvényben.

Íme a teljes jelentés:

Az M0-ás autóút déli szektorában a megnövekedett forgalom miatt telítettek a sávok az M5-ös autópálya felé. Az M0-s autóút M7-es autópálya csomópontjában, valamint a 25-os km-től a 29-es km-nél lévő M5-ös csomópontig torlódásra számítsanak az arra közlekedők. Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 120-as km-nél két személyautó ütközött össze. Sávzárásra, több km-es torlódásra kell készülni.jam-1776490_960_720

Az M7-es autópályán Budapesttől a Balaton felé a rendkívül erős forgalom miatt telítettek a sávok. Székesfehérvárig helyenként lassú haladásra, torlódásra kell számítani. A megnövekedett forgalom miatt érdemes elkerülni a 7-es főút Tárnok és Martonvásári közötti szakaszát.

Az 1-es főúton Öttevénynél a 139-es km-nél felborult egy furgon. Félpályán halad a forgalom. A 68-as főúton, Segesd és Böhönye között az 54-es km-nél egy személyautó az árokba hajtott. Egy sávon váltakozva halad a forgalom. A 7-es főúton, Siófok közelében, a 104-es km-nél baleset miatt félpályán halad a forgalom.

hirdetés

Az M43-as autópályán, az országhatár előtt várakozó személyautósor hossza 1-2 km. Hegyeshalomnál az M1-es autópályán, az osztrák határ előtt pár száz méteres a kilépésre váró kocsisor hossza.traffic-2158790_1920

via Útinform


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk