hirdetés

Diákjával szexelt a tanárnő - fehérneműs képei buktatták le

A szülők azonnal feljelentést tettek.
Origo, Fotó: Pixabay - szmo.hu
2017. november 29.

hirdetés

Szexi fotóival bukott le a 22 éves Hunter Joanne Day, aki kisegítő tanárként dolgozott az Oklahoma állambeli Yukon város középiskolájában. A tanárnő 16 éves diákjával kezdett viszonyt, és a fiúval többször is találkoztak a nő házában, amikor a férje nem volt otthon. A pár akkor bukott le, amikor a diák szülei olyan képeket találtak gyerekük telefonján, amiken a tanárnő fehérneműben pózolt.

A szülők feljelentést tettek, majd a rendőrök lefoglalták a tanárnő telefonját is, amin a 16 éves fiú nemi szervéről voltak fotók. Ha semmi sem történt volna köztük, a tanárnőt akkor is felelősségre vonták volna, mert a telefonján tárolt fényképei miatt már megvádolható gyermekpornográfia birtoklásával.

Később a rendőrök a pásztorórákra is találtak bizonyítékot, amikor a diák elárulta nekik, hogy mikor lenne a következő randevú.

A kiválasztott napon a rendőrök üzentek a nőnek a ház elől, és a fiú telefonjáról azt írták: „Itt vagyok."

Hamar megérkezett a válasz is: „Minden rendben, az ajtók most is nyitva várnak."

hirdetés

A tanárnőt ezek után letartóztatták, és csak 85000 dollár óvadék ellenében kerülhetne szabadlábra.

„Ez egy klasszikus esete a közbizalom súlyos megsértésének. Az iskolai tanárokat azzal bízták meg, hogy megvédjék és neveljék gyermekeinket. Aki jogellenesen szexuális kapcsolatot létesít valamelyik tanítványával, az nem méltó arra, hogy tanár legyen"

– mondta Chris West, megyei seriff.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk