/kekhirek/demszky-gabor-visszaterne-fopolgarmester-indulna/
hirdetés

KÉK HÍREK

Demszky Gábor visszatérne a politikába – ő maga jelentette be

Gondolkodik rajta, hogy függetlenként újra induljon a főpolgármesteri posztért.
Címkép: Wikipédia - szmo.hu
2018. szeptember 25.

hirdetés

Gondolkodik rajta, hogy újra induljon a főpolgármesteri posztért jövő ősszel Demszky Gábor - derül ki a 24.hu-nak adott nagyinterjújából.

"A pártok nem érdekelnek, de függetlenként hajlandó lennék indulni" - nyilatkozta, de ahogy fogalmazott, amíg nincs mögötte a megfelelő tárgyi és intellektuális erő, addig nem indul.

Demszky arról is beszélt, hogy a legfontosabb az lenne, hogy le legyen győzve a fenevad, ami szerinte maga a NER. A 24.hu-nak elmondta, úgy véli, parlamenti úton lehetetlen felszámolni azt. Szerinte szamizdattal, lakásokon szervezett szabad egyetemekkel lehetne fellépni ellene és hozzátette: Kenedi Jánossal könyveket adnak majd ki undergroundban.

Az interjú egyébként nagyon széles témát ölelt fel, szó volt például a nyári házasságkötéséről is, amelyre ő maga hívta fel a Blikk figyelmét, ennek kapcsán pedig a nők elcsábításáról is mesélt. Kiderült, van egy "speciális vállfogása" amivel szerinte puszi nélkül is le tudja venni a nőt a lábáról.

Visszatérve a politikai múltjához szó esett a metrót érintő OLAF-jelentésről is, vagyis arról, hogy a jelentés szerint a beruházás hatvan százaléka csalásokkal érintett.

hirdetés

Szerinte ez "baromság".

"A fővárosi cégekből, beruházásokból, ha agyonütnek se tudok példát hozni lopásra" - mondta a lapnak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk