„De megverném őket!” – minden ok nélkül brutálisan összevert egy férfit három kamasz az utcán

A férfinek agyrázkódása lett, emellett az arcán és a mellkasán zúzódásokat szenvedett, az egyik válla kificamodott, az alkarja pedig darabosra tört. A fiúk ellen vádat emeltek.

Link másolása

Súlyos testi sértés bűntette és csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a Budakörnyéki Járási Ügyészség három fiatalkorú fiú ellen, akik minden különösebb ok nélkül a nyílt utcán megvertek egy férfit - számolt be róla közleményében az ügyészség.

A vádirat szerint a három fiú elkövető 2021 júniusában, az esti órákban Törtel egyik utcáján sétált.

Az egyik fiú, miután elsétáltak egy férfi és élettársa mellett hallhatóan megjegyezte: „de megverném őket”. A férfi ezt meghallva megkérdezte, hogy mi a problémájuk, miért akarnak beléjük kötni.

Ezen szóváltás alakult ki, amelynek során az egyik fiú ököllel támadt a sértettnek, majd segítségül hívta a társait is.

Mindhárman nekiestek a férfinek és egyikük még az élettársnak is adott egy pofont. A támadás következtében a férfi a földre került, de a fiúk nem hagyták abba a bántalmazást. Felváltva rugdosták a fekvő férfit, amíg egyikük cipője le nem esett. A pillanatnyi szünetet kihasználva a férfit felsegítette az élettársa, de az elkövetők újra támadásba lendültek, amitől a sértett ismét elesett.

Ekkor az egyik fiú telefonjával kezdte felvenni amint két társa többször megütötte a férfit.

Ezután a férfi élettársa jelezte, hogy ha nem hagyják abba, rendőrt hív. Erre a fiatal fiúk abbahagyták a férfi bántalmazását és elmentek a helyszínről.

A megtámadott férfinek agyrázkódása lett, emellett az arcán és a mellkasán zúzódásokat szenvedett, az egyik válla kificamodott, az alkarja pedig darabosra tört.

A Budakörnyéki Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a három fiú ellen.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Egyszerre hat gyereket gázolt el egy ittas férfi Erdélyben, egyikük meghalt
Az elkövető nemcsak ivott a tragédia előtt, de jogosítványa sem volt.

Link másolása

Részegen, a gyalogátkelőn gázolt el hat gyereket egy autós Erdélyben, a Hunyad megyei Petrozsényban – adta hírül a Főtér.hu romániai magyar hírpotál.

Az áldozatok egyike olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen kellett újraéleszteni, a többieket is kórházba kellett szállítani.

Később a Hunyad megyei rendőrség azt közölte: az egyik elgázolt gyerek belehalt sérüléseibe.

A gázoló elmenekült a helyszínről, de a rendőrök hamarosan rábukkantak Aninósza városában. Megszondáztatták, és kiderült: a 19 éves fiatalember ittasan vezetett, a leheletében literenként 0,81 milligramm alkoholt mutatott ki a szonda. Arra is fény derült, hogy még jogosítványa sincs, ennek ellenére száguldozott részegen az autóval a város utcáin.

Az elkövető ellen már gondatlanságból elkövetett emberölés miatt zajlik büntetőeljárás.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KÉK HÍREK
Gond nélkül tolták ki a tolvajok a lopott áruval megpakolt bevásárlókocsit a siófoki áruházból – videó
A négyfős banda ezt háromszor is megcsinálta, amivel közel 800 ezer forintos kárt okoztak.

Link másolása

Folytatólagosan, bűnszövetségben elkövetett lopás miatt emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség három férfival és egy nővel szemben, akik több alkalommal, szervezetten fosztották ki az egyik siófoki áruházat.

A Somogy Megyei Főügyészség csütörtöki közleménye szerint a húszas és harmincas éveikben járó vádlottak a bűncselekmény elkövetésekor nem rendelkeztek munkahellyel és rendszeres jövedelemmel sem. Így

megállapodtak abban, hogy a nő által összeírt, túlnyomórészt minőségi italokat, drágább desszerteket, húskészítményeket és műszaki cikkeket ellopják, majd azok egy részét felélik, a nagyobbik részét pedig eladják.

Az tolvajok még a szerepeket is kiosztották maguk között: amíg ketten a parkolóban várakoztak, társaik egy bevásárlókocsival fizetés nélkül hozták ki az áruházból a kiválasztott termékeket, amelyeket ezt követően közösen pakoltak az autójukba.

Az ügyészség megosztotta az áruházi biztonsági kamera felvételét is. Ezen látható, ahogy a banda tagjai gond nélkül kitolják a dugig pakolt a bevásárlókocsit az üzletből.

Ezzel a módszerrel,

három alkalommal összesen 787 510 forint kárt okoztak az áruháznak.

Negyedszer azonban már nem sikerült a manőver, ugyanis a lebukástól tartva végül az áruházban hagyták a telepakolt bevásárlókocsit, amiben közel 125 ezer forintnyi árut szedtek össze.

A siófoki nyomozók a kamerafelvételek alapján azonosították és elfogták az elkövetőket. A vádiratában az ügyészség három vádlottal szemben végrehajtandó, negyedik társukkal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt azzal, hogy a bíróság egyúttal valamennyi vádlottat tiltsa el a közúti járművezetéstől, illetve kötelezze őket a sértett kárának megtérítésére is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk