hirdetés

Darnózseli gyilkosság: a brutálisan meggyilkolt nő férje az interneten keresett rá a "feldarabol" és "lesavaz" szavakra

A DNS-vizsgálat szerint szinte száz százalék, hogy az eltűnt asszonyt feldarabolták, hentes férje ellen pedig új bizonyítékok kerültek elő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 22.

hirdetés

A dar­nó­zseli hen­tes ellen már jó ideje fo­lyik az el­já­rás, de most egy olyan bi­zo­nyí­té­kot mu­tat­tak be, ami pon­tot tehet a brutális ügy vé­gére. A csütörtöki tárgyaláson ugyanis egy DNS-szakértőt is meghallgattak, aki elmondta, hogy az áldozat édesanyja adott DNS-mintát a helyszínen megtalált kis testrészek vizsgálathoz, a két minta pedig 99,9%-os egyezést mutatott, így kijelenthető, hogy a maradványok szinte biztosan Judithoz, a hentes feleségéhez tartoznak.

Mint ismert, a hentes és gyógytornász felesége válófélben voltak, amikor az asszony 2014 májusában eltűnt. A férfit azzal gyanúsítják, hogy megölte Juditot, majd autóba tette, hazavitte és megvárta, amíg a gyermekük elalszik. Ezután beállt az autóval a garázshoz, kivette a holttestet, és a ház alatti húsfeldolgozóban a holttestet „feldolgozta”. A maradványok egy részét elégette, egy részét elrejtette vagy szétszórta.

A Bors továbbá azt írja, gyermekei tanúként kiálltak apjuk mellett, akinek számítógépén meglehetősen különös dolgokra bukkantak. A vizsgálat szerint a férfi számítógépén az internetes előzményeket böngészve kiderült, hogy

a hentes gyakran kereshetett rá a "savaz", "lesavaz”, "éget", "megfojt", "holttest" és "feldarabol" kifejezésekre,

valamint a vádlott és az áldozat telefonjainak cellainformációi alapján a gyilkosság napján és idejében egy helyen tartózkodhattak, a gyanúsított ügyvédje szerint azonban ez nem elegendő bizonyíték. A tárgyalást novemberre elnapolták.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk