/kekhirek/darazsraj-tamadt-egy-keteves-kisgyerekre-egy-hotel-erkelyen/
hirdetés

KÉK HÍREK

Darázsraj támadt egy kétéves kisgyerekre egy hotel erkélyén

A kisfiút alaposan összeszurkálták, édesanyja 8-10 csípést számolt össze a fején. Kórházba is került.
hirdetés

Agresszív darázsraj támadt egy 2 éves kisfiúra egy wellnesshotelben, számol be a Blikk. A darázsfészek, ahonnan a rovarok támadásba lendültek, a család által lefoglalt szoba erkélyének korlátján volt, szemmagasságban a gyerekkel, aki mit sem sejtve indult felfedezőútra, amikor szüleivel megérkezett a sárvári szállodába.

Édesanyja már csak azt látta a szobából, hogy Benett kalimpálni kezd, majd keservesen sírva fakadt. Ágnes, az anyuka a lapnak elmondta: kisfiát vagy 8-10 helyen megcsípték a darazsak a fején, nagyon fel is dagadt.

"Mentőt hívtunk, a kórházban az orvos azt mondta, meg is halhatott volna a kisfiam, ha érzékeny a darázscsípésre"

- idézte fel a történteket. Egyben azt is mondta, nem érti, miért nem vették észre a hotel dolgozói a darázsfészket, és miért nem intézkedtek hamarabb az eltávolításáról. Elmondása szerint az eset után ugyanis még több mint 4 órán át nem történt semmi, csak később jöttek leverni a fészket.

A kis Benett 12 óra múlva kijöhetett a kórházból, szerencsére néhány piros duzzanaton és az ijedtségen kívül nem esett baja. A család másik szobát szeretett volna kapni, de a hotel munkatársai azt mondták, nem tudják teljesíteni a kérést. Ágnesék ezután nem akartak tovább maradni. A hátralévő napok árát visszakapták, de a kórházban töltött napra szóló foglalást nem. A Blikk megkereste az üggyel kapcsolatban a szállodát is, de a vezetőség egyelőre nem reagált.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: