hirdetés

KÉK HÍREK

Csütörtökön még hófúvás és viharos szél lesz, péntektől viszont jön a jobb idő

A Dunántúl nyugati részén 90-100 kilométer/óra közötti széllökések is előfordulhatnak. Az OMSZ első- és másodfokú figyelmeztető riasztásai továbbra is érvényesek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 20.

hirdetés

A csütörtököt még muszáj kibírnunk: a 444 hírei szerint az OMSZ Vas és Zala megyében másodfokú, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Veszprém megyében pedig elsőfokú figyelmeztetést tart érvényben.

A Dunántúlon és a keleti országrészben is viharossá fokozódik szél: a Dunántúl nyugati részén 90-100 kilométer/óra közötti lökések is előfordulhatnak.

A Bakonyban hótorlaszok kialakulására is számíthatsz, és csupán 2-8 fokos hőmérséklethez öltözz.

A koponyeg.hu azt írja, pénteken az erős légmozgás hatására csökken a felhőzet, és kisüt a nap. Reggel fagypont körüli értékeket mérhetünk, délután már 10 fok fölé kúszhat a hőmérő higanyszála.

hirdetés

Szombaton délelőtt részben napos időre van kilátás, majd megnövekszik a felhőzet, és délutántól elered az eső. Erős marad a szél. 15 fok körül alakulhat a csúcsérték.

Vasárnap napközben egyre kevesebb helyen alakul ki csapadék, az erős északnyugati szél hatására felszakadozik a felhőzet, és előbukkan a nap.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk