hirdetés

KÉK HÍREK

Csempészcigivel bukott le az MSZP politikusa, azonnal lemondott minden tisztségéről

A kisvárdai Legény Zsolt nagy mennyiségű cigarettával a csomagtartójában próbált átjutni a határon, diplomata útlevéllel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 11.

hirdetés

Diplomata útlevéllel akart cigarettát átcsempészni az ukrán határon az MSZP volt parlamenti képviselője – írta a Telex az ukrán Jevropejszka Pravda alapján.

A cikk szerint a 42 éves kisvárdai Legény Zsolt autója csomagtartójába rejtve próbált átjutni nagy mennyiségű cigarettával a Beregsurány-Luzsanka határátkelőn. Az ukrán vámhatóság videót is közölt az áru lefoglalásáról.

На кордоні з Угорщиною затримано ще одного дипломата з цигарками

Реалізуючи інформацію від оперативних співробітників Мукачівського загону в пункті пропуску "Лужанка", що на українсько-угорському кордоні, здійснено поглибл...

Legény Zsolt 2006 és 2010, illetve 2014 és 2018 között volt az MSZP országgyűlési képviselője, a mostani esetig a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetségének alelnökeként, valamint az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnökeként dolgozott.

hirdetés

A jogász végzettségű politikus diplomata útlevelet mutatott fel a határon, de autóján nem volt diplomata rendszám. Ez szemet szúrt a határőröknek, akik arra kérték Legényt, hogy nyissa ki a csomagtartót. Diplomáciai védelemre hivatkozva ezt nem tette meg, ezért kihívták a magyar konzulátus képviselőit, akiknek a jelenlétében felnyitották a csomagtartót.

Csütörtök este az MSZP közleményben tájékoztatott arról, hogy Legény minden párttisztségéről lemondott, és kilépett az MSZP-ből az esetet követően.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk