/kekhirek/buddhista-szexbotrany-haremet-tartott-buddhista-pap/
hirdetés

KÉK HÍREK

Szexbotrány - háremet tartott és nyilvános szexet követelt a buddhista vallás világhírű papja

Sogyal Rinpoche a Dalai Láma után a második leghíresebb buddhista mester. Áldozatai most sorra számolnak be szexuális rémtetteiről.
Daily Mail - szmo.hu
2018. szeptember 22.

hirdetés

Sogyal Rinpoche szervezetének, a Rigpának több mint 100 központja van 40 különböző országban. Könyvéből - Tibeti könyv életről és halálról a címe - több millió példány fogyott világszerte. A 71 éves mesterre istenként néztek fel tanítványai, ám egy most nyilvánosságra hozott jelentésből kiderül: a megvilágosodás a buddhista tanító szerint egy kicsit máshogy nézett ki, mint ahogy vallása tanításai értelmezik.

A jelentés és az áldozatok tanúvallomása szerint a mester előszeretettel gyűjtött maga köré fiatal nőket, akiket rávett, hogy törölgessék a fenekét, és rendszeresen szeretkezzenek vele a többiek előtt úgy, hogy közben végig a szemébe néznek, mert szerinte így érhetik el a megvilágosodást.

A gyanú szerint az elképesztő luxusban élő mester hosszú éveken át terrorizálta, testileg és lelkileg kihasználta a benne vakon megbízó nőket. Akik tényleg elhitték, hogy például azzal, hogy a "tanító" a félig összerágott falatot egy csókkal a szájukba adja, valóban rátalálnak belső, isteni énükre.

A világraszóló botránnyal fenyegető ügyet most egy ügyvédi iroda vette a kezébe. Sogyal Rinpoche állítólag Thaiföldön bujkál, a saját szervezete elhatárolódott tőle - a Dalai Láma egyébként soha nem ismerte el őt -, és a távolból üzente meg, hogy "bár ő mindenben a tanítványai javát akarta, sok cselekedete esetleg félreérthető volt, és ezért mindenkitől elnézést kér, akit megbántott."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Myall Lakes retreat 2014

Sogyal Rinpoche (@sogyalrinpoche) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Teaching at the UK annual retreat in Haileybury college.

Sogyal Rinpoche (@sogyalrinpoche) által megosztott bejegyzés,hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk