hirdetés

KÉK HÍREK

Bözsi nénivel konzultált Orbán Viktor

A miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalára került fel a felvétel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. május 06.

hirdetés

Pillanatok alatt bejárta a Facebookot az a rövid videó, amit Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalára töltöttek fel. A "Nemzeti Konzultáció Bözsi nénivel" című felvételen az látható, ahogyan a miniszterelnök meglátogatja a Nagygécen élő Özvegy Csúcs Imréné Bözsi nénit. Ez a falu arról nevezetes, hogy egy 1970-es árvíz következtében csaknem teljesen elnéptelenedett: ma mindössze hatan laknak itt.

A videó alig több mint 3 perces, de ebben a három percben sok minden elhangzik. Többek között szóba kerül Nagygéc története, a disznóól, a Bözsi néni által nevelt állatok és a 13. havi nyugdíj is.

A miniszterelnök virágcsokorral köszöntötte az idős asszonyt, aki elég velősen fogalmazta meg a véleményét a jelenlegi politikai helyzetről:

"
Azt szeretném, ha minden évben lenne miniszterelnökválasztás, én minden évben Orbán Viktorra szavaznék!"

Hogy miért? Tudniillik azért, mert választáskor mindig emelnek egy kicsit a nyugdíjakon!

Frissítés: A Demokratikus Koalíció közleményben reagált a videóra, amelyben elhangzik, hogy Gyurcsány Ferenc elvette a 13. havi nyugdíjat. A DK arra emlékeztet a közleményben, hogy Gyurcsány Ferenc teljes kormányzása alatt volt 13. havi nyugdíj, azt a Bajnai-kormány szüntette meg. Orbán Viktor kormányzása alatt viszont nem volt 13. havi nyugdíj.

hirdetés

"Gyurcsány Ferenc nem vette el a 13. havi nyugdíjat, hiába próbál Orbán ezzel hülyíteni idős embereket már az otthonukban is" - áll a közleményben. Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán személyesen is megszólította Bözsi nénit, és így búcsúzott: "Jó egészséget és hosszú életet kívánok Bözsi néni!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk