hirdetés

KÉK HÍREK

Bochkor és Jakupcsek is nemet mondott a TV2-nek

Senki nem akarta átvenni Friderikusz Sándor helyét, ráadásul a Nagy Duett is majdnem meghiúsult.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. március 27.

hirdetés

Hiába próbált neves médiaszemélyiségeket megnyerni a TV2, senki nem vállalta, hogy a hirtelen lemondott Friderikusz Sándor helyére lépjen a csatorna egyik legnépszerűbb műsorában. Az Összezárva című produkciót sem Bochkor Gábor, sem Jakupcsek Gabriella nem óhajtotta átvenni - tudta meg a Borsonline..

A hírportál megkereste Bochkor Gábort, aki régi jó barátja Fridinek, de ő nem akart nyilatkozni, Jakupcsek Gabriellát pedig nem érték utol, ám más források megerősítették a hírt. A csatornát felkészületlenül érte hír, mert korábban állítólag Geszti Péterrel, Hernádi Judittal és Csobot Adéllal is megegyeztek, hogy a következő epizódokban vállalják a vendégséget.

bochkor

Fotó: Music FM Facebook-oldal

hirdetés

jakupcsek

Fotó: Thaler Tamás/Wikipédia

A TV2 közleményben tudatta, hogy

"
Nem folytatódik a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsora. A sikeres formátum Friderikusz Sándor személyére épült, így nem veszi át másik műsorvezető a legendás televíziós helyét.

fridi1

Fotó: YouTube

A csatorna a későbbiekben sikerfilmekkel akarja kárpótolni a nézőket.

A TV2 idei Nagy Duett sorozata is némi botránnyal indult, majdnem meghiúsult a Borsonline szerint. A verseny egyik zsűritagja, Szulák Andrea ugyanis a Facebookon egy olyan bejegyzést lájkolt, ami a TV2 új hírigazgatóját, Kökény-Szalai Vivient nem éppen kedvezően mutatta be. Az igazgató bosszúból ki akarta rúgatni az énekesnőt, ám a műsor sajtótájékoztatója elkezdődött, és addigra bejelentették a nagy hírt, hogy Szulák Andrea lesz Balázs Klári helyett a műsor sztárja.

szulak

Fotó forrása: Wikipedia

Ha érdekes volt a hír, oszd meg másokkal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk