hirdetés

KÉK HÍREK

Blikk: rendszeresen drogozott és egy szektába is beállt a rendőrt megkéselő férfi

A lap úgy tudja, a 35 éves férfi viselkedése teljesen kiszámíthatatlan volt, ezért az egész utca rettegett tőle.
MTI/Mihádák Zoltán - szmo.hu
2020. december 29.

hirdetés

Rendszeresen drogozott és egy szektába is beállt az a délegyházi férfi, akit egy rendőrnő lőtt le december 24-én, miután a férfi megkéselte a járőrtársát - írja a Blikk.

A lap úgy tudja: a 35 éves férfi viselkedése teljesen kiszámíthatatlan volt, ezért az egész utca rettegett tőle. A Blikk szerint a férfi egy ideig Délegyháza egyik pici, rendezett utcájában élt az élettársával és a kisfiával. Mivel a férfi rendszeresen drogozott, a párja egy idő után kiadta az útját - írja a lap. A férfi ezután költözött vissza édesanyja újpesti otthonába, de a gyermekét viszonylag rendszeresen látogatta.

"Szerencsére már nem lakik Délegyházán, nem bírtuk, mert hol mosolygott, hol agresszív volt. Nagyon drukkoltunk, hogy az asszony dobja ki, mert tönkretette az ő és a pici életét is. A drog mellett mostanában valami szektába is beállt, s mondogatta, hogy a Covid elől elviszi oda a gyereket. Persze, az anyja észnél volt, kapásból nemet mondott"

- mondta a lapnak egy, az utcában élő középkorú nő.

A Blikk megkereste a férfi egykori élettársát is, aki nagyon megdöbbent volt társa tettén, úgy fogalmazott:

"nem volt rossz ember".

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy december 24-én egy zavartan viselkedő férfi támadt a IV. kerületi, Kassai utcai egyik társasház lépcsőházában a kiérkező járőrpárosra, és a férfi rendőrt többször megszúrta. Társa, egy 23 éves őrmesternő több lövést adott le a támadóra, aki a helyszínen meghalt. A megkéselt rendőr súlyosan megsérült, életét a szakszerű ellátásnak és a szerencsének köszönheti. Állapota szerencsére egyre inkább javul, már felébresztették a mélyaltatásból, és az intenzív osztályról is kiengedték. A rendőrnő fizikailag nem sérült meg, de sokkos állapota miatt megfigyelésre szintén kórházba került, azóta már hazaengedték.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk